Мама, яка годує грудьми, шкодує про фальшивий загар

Мама не могла подумати, що крем для засмаги залишить такий відбиток.

Молода мама каже, що її син став схожий на замазуру, коли вона годувала його грудьми і забула, що вона була покрита штучним кремом для засмаги.

Кезія Йозефіак, 20 років, збиралася піти пообідати з хлопцем Джеймсом Смітом, 21 рік, коли п’ятимісячний Раф потребував годування.

Вона сказала, що почала автоматично годувати його, не розуміючи, що вона залишає сліди на обличчі дитини. Кезія сказала: «Коли я подивилася на Рафа, я просто розсміялася.

 ""

Я не могла повірити, що засмага перетворила його рот схожим на нечепуру. Раф спав, тому я подумала, що зможу витерти загар коли він прокинеться. Це перший і останній раз, коли я годую його, коли загораю і застосовую крем для засмаги.

Насправді мені не приходило в голову, що загар може замазати його. Я зробила фотографію і відправив її своїм подругам, і всі вони теж сміялися. Всі знаходять це забавним, а моя мама подзвонила мені в сльозах, вона знайшла це не смішним.

Кезія зазвичай загоряє раз в тиждень і наносить крем для засмаги ввечері і вона ніколи не вступала в контакт з сином. Мамі потрібна була година, щоб прибрати з обличчя її хлопчика веселий загар.

 ""

Кезія сказала: “Мені потрібен була хороша солідна година, щоб очистити обличчя малюка, а він весь цей час сміявся. Я використовувала дитяче масло і дитячі серветки, а після синочок виглядав блискучим і чистим. На щастя, цей крем для засмаги не вплинув на шкіру дитини.”

Популярне

Схожі статті

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.