(Фото) Чоловіки на вулиці вимагають від жінки збрити вуса і видалити монобровою: як вона на це реагує

Перший час на неї звертали увагу як правило юнаки та голосно на вулиці відпускали не втішні коментарі.

Ельдін Джаганжак, мешканка Копенгагена, Данія поскаржилася в соцмережах, то чоловіки на вулиці до неї відносять упереджено. Річ у тому, що у неї монобровою і вуса.

А представникам сильної статі це не подобається. Раніше вона вискубувала брови та волосся верхньої губи. Потім Ельдін перестала це робити. І чоловіки на вулицях робили їй гучні зауваження, щоб вона збрила вуса і вищипала монобровою.

Таке враження, що вони бачать на ній третю голову, – розповіла Ельдін. Дівчина вважає, що у неї перевага при підборі нареченого і побачень. Бо якщо чоловік дивиться тільки на зовнішність, то це їй не подобається.

Ельдін вважає, що в першу чергу у людини повинна бути красива душа. Вона також вважає, що природа дала людині не варто змінювати. І якщо потрібно докладати зусилля до зміни зовнішності, то це неправильно.

Зрозуміло, що перебування в громадському місці може викликати подив і здивування людей, які бачать волосся у неї на обличчі. Ельдін прийшла до висновку, що їй не варто звертати увагу на людей і потрібно жити своїм життям. Необхідно поставити перед собою мету і прагнути досягти її, а все інше – другорядне.

 "Ельдін "
Ельдін

Перший час на неї звертали увагу як правило юнаки та голосно на вулиці відпускали не втішні коментарі. Причому вони це робили постійно як тільки вона з’являлася на вулиці.

Однак коли вони побачили, що Ельдін не реагує на них, то перестали це робити.

Зараз Ельдін принципово не видаляє волосся на верхній губі та бровах. Вона задоволена життям і шукає собі другу половинку, яка її полюбить за красу душі.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.