Шість лап і два хвости: цуценя-мутант бордер-коллі з незвичайним набором кінцівок

У Сполучених Штатах Америки народився з цікавою патологією щеня бордер-колі. У нього незвичайна мутація. Вона виражається в кількості кінцівок.

Природа різноманітна і може приносити та показувати сюрпризи. Причому це може виражатися в різноманітних формах.

Чого тільки немає у світі тварин і рослин. Різноманітні види та підвиди радують око своєю неповторністю.

До всього іншого виникають мутації, які призводять вчених і фахівців, а також звичайних людей в подив.

Так в Сполучених Штатах Америки народився з цікавою патологією щеня бордер-колі. У нього незвичайна мутація. Вона виражається в кількості кінцівок.

Ветеринар нарахував у нього 6 лап 2 хвости. Такого ще в його практиці не було.
Ця інформація оприлюднила Daily Star.
Інсайдери повідомляють, що цуценя назвали Шкіпером і він народився в Оклахома-сіті.

Фахівці роблять припущення, що раніше у цього цуценя в утробі матерії був ще брат, який не розвинувся і тому з’єднався з іншим щеням, в тому числі кінцівки і хвіст.

 "Щеня
Щеня з патологією

Річ у тому, що, як правило, якщо у тварин такі серйозні мутації, то воно не виживає. Однак фахівці припускають, що в цьому випадку Шкіпер проживе повноцінне життя. Щеня стрімко зростає та у нього нормальний розвиток, як і при звичайному процесі у всіх цуценят.

До того ж Шкіпер вже нормально повзає. Ветерінри клініки сказали, що вони доглянуть за розвитком цуценя і докладуть максимум зусиль, щоб Шкіпер ріс і нормально розвивався. А також, щоб у нього була комфортна і щасливе життя.

Раніше OBOZREVATEL повідомив:

Хаскі протестує і волає, коли його купають.
Також було розміщено відео, де велика панда впала з дерев’яною платформи, коли поїдала бамбукові листя. Це сталося в зоопарку Чунцин в Китаї.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.