ТОП-5 Красивих і стильних жінок, які не соромляться своїх сивого волосся: дізнайтеся скільки їм років? (Фото)

Але що ще більш вражає, так це натуральні сиве волосся, через які жінки виглядають так, ніби вони виходять зі сторінок казки.

Ці 5 жінок, які відмовилися від фарбування волосся, виглядають так добре, що можуть переконати вас зробити те ж саме.

Сірі, сріблясті та платинове волосся вже давно є модним трендом. Чи любите ви це чи думаєте, що це просто тенденція старіння волосся, ви не можете заперечувати, що це вражає і приваблює вашу увагу.

Але що ще більш вражає, ніж професійно фарбоване волосся, так це натуральні сиве волосся, через які жінки виглядають так, ніби вони виходять зі сторінок казки.

Все більше і більше жінок у всьому світі противляться тенденції фарбування волосся і замість цього воліють пишатися своїми натуральним волоссям. Важливим фактором у цьому популярному русі, яке просто обожнює сірий колір волосся, є спільнота Grombre, група, мета якої – показати, наскільки гарними та стильними можуть бути жінки, які демонструють свої срібні кучері. Інформація була взята з “Панди, що нудьгує”.

Отже, ви самі можете переконатися, що сірий – відмінний колір, ось кращі приклади стильних жінок, які дуже пишаються своїми сріблястим волоссям і навіть не хочуть їх фарбувати.

це стильно
Це стильно

Сірий – це колір, а не визначення віку. Будь собою. Будьте щирими. Будьте сміливою.

Це гарно
Це гарно

Міхаелідіс пояснила, що сиве волосся є спадковими, це в її родині. “У мене завжди були сиве волосся з підліткового віку, але тоді сиве волосся асоціювалися тільки з літніми жінками, тому тоді я навіть не думала про це як про можливий варіант. Я почав фарбувати волосся.

це привабливо
Це привабливо

З роками підтримувати його ставало все важче. Мені ніколи не подобалося проводити години в перукарні, але тоді це здавалося єдиним варіантом. Тим часом волосся моєї мами поступово стали сріблястими, і я дійсно захоплювалася їх кольором, але знову це був колір мами. Отже, ще рік тому, витративши незліченні годинник і пристойну суму грошей на своє волосся, я вирішила зробити стрижку Піксі та взагалі перестань фарбувати волосся. Мені здавалося, що я знову з’єднався зі своїм справжнім “я”. Це найкраще рішення, яке я коли-небудь брала “.

Це чудово
Це чудово

“Я була така схвильована, коли в одинадцять виявила свій перший сірий колір. Сімейна історія говорить, що у мого прапрадіда в 30 років були сиве волосся, і він був людиною міфів і легенд в моїй юного життя. У старшій школі у мене були білі пасма у волоссі, за що я отримав прізвисько “Розбійник “. Коли мені було під двадцять, історія змінилася; я була готова стати нареченою і не хотіла, щоб мої сиве волосся затьмарювали мене. я пофарбувала їх у темно-коричневий колір і отримала багато компліментів з приводу того, наскільки молодше я виглядаю. Один розлучення і зміна кар’єри пізніше я зрозуміла, що мене старіє не колір волосся. У 36 років моє срібло знову сяє, і я була винагороджена волоссям, схожими на мене, і всіма властивими їм надздібностями”.

Це розкішно
Це розкішно

“Я звичайна турецька дівчина, у якої завжди довге чорне волосся з сивиною, але мені вже набридло їх фарбувати, і одного разу я вкоротила волосся. Це приголомшливий результат: спасибі, що підбадьорили мене”.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.