(Відео) Чоловік замінює велосипедні шини на дискові пилки і відправляється кататися на замерзлому озері

Просто необхідно взяти пилки від циркулярної пилки по дереву і замінити їх замість коліс гірського велосипеда. Це не так складно, як може здатися, на перший погляд.

Зима в деяких країнах підносить сюрпризи та немаленькі. Річ у тому, що вже так повелося, що зими у всіх країнах м’які та нетривалі. Це пов’язано з потеплінням клімату.

Однак ця зима нас порадувала. Але не всіх. Ходити по обледенілих дорогах і також їздити по нім – проблематично. А тим більше пересуватися по слизькому льоду озера або річки.

Але деяким умільцям ця проблема виявилася по плечу. Вони придумали дисковий велосипед, який з успіхом справляється з цією проблемою. На ньому можна їздити буквально з будь-якого льоду.

Просто необхідно взяти пилки від циркулярної пилки по дереву і замінити їх замість коліс гірського велосипеда.
Це не так складно, як може здатися, на перший погляд.

Трохи терпіння, вміння і мінімум інструментів.
Ну, крім цього і їх фактичного призначення для різання речей, в першу чергу дерева, очевидно, є ще одна функція дискових пилок.

Канал YouTube Q демонструє це, прикріплюючи їх до свого велосипеда замість шин, створюючи велосипед з циркулярною пилкою.

Виявляється, дискові пилки можна використовувати не тільки для різання дерева, але і в якості коліс для велосипеда.

Ось приблизно так виглядає їзда на дисковому велосипеді на озері по слизькому льоду. Трохи вміння і ви вже зможете самі переїхати з одного берега на інший за хвилини.

Гірський велосипед
Гірський велосипед

Таким чином стало простіше пересуватися взимку. І цей метод говорить про те, що фантазії та думки людини немає меж! Було б тільки бажання і мотивація.

дисковий велосипед
Дисковий велосипед
дисковий велосипед
дисковий велосипед
spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.