Бездомна жінка з 6 собаками в мішку для сміття відмовляється йти в притулок без тварин

65-річна безпритульна була помічена на вулиці Тіхуани, Мексика, ховалася від дощу та холоду в чорному пластиковому пакеті.

Бездомна жінка, знайдена в мішку для сміття на вулиці з 6 собаками, відмовляється йти до притулку, бо вони не пускають домашніх тварин

Ми бачимо всюди історії про відданість собак, але ця доводить, що вона може бути двосторонньою.

65-річна безпритульна була помічена на вулиці Тіхуани, Мексика, ховалася від дощу та холоду в чорному пластиковому пакеті. Виявилося, що великий мішок для сміття був імпровізованим притулком для неї та шести собак, про яких вона піклується.

Лус Марія Ольмедо Бельтран, відома як “Чоле”, вже 8 років живе на вулиці, але, не дивлячись на те, що життя жорстоке стосовно неї, вона більше дбає про добробут своїх собак, ніж про своє власне. Вони дають їй захист, тепло і, перш за все, любов і спілкування.

Разюча сцена, відбита об’єктивом фотографа Омара Камарілло, розбила серця в Інтернеті не тільки через неймовірних умов, в яких доводиться жити жінці похилого віку, а і як свідчення того, що ті, хто менше інших, подали найбільший приклад безумовної любові та співчуття.

Півгодини поліцейські намагалися умовити жінку прийняти їх допомогу і залишитися в притулку, але вона розплакалася, бо не хотіла залишати своїх вірних товаришів. Тварин не пускають до притулку, тому вона вважає за краще залишатися зовні, незважаючи ні на що.

Жінка боялася, що собаки залишаться одні, якщо її відведуть до притулку. “Я не хочу йти, мені не потрібна допомога, мені тут добре “, – сказала вона поліції. “Чоле” не змогла кинути своїх 6 вірних товаришів, одна з яких ось-ось мала народити.

Чоле
Чоле

Прочитавши розповідь, Алехандра Кордова Кастро була глибоко зворушена і вирішила допомогти “Чоле” в тому, що їй і собакам найбільше потрібно: вода, їжа, ковдри, шкарпетки. Це простий добрий жест, який не варто великих витрат, але означає світ для літньої жінки, яка намагається вижити у своїй суворій реальності.

Історія привернула багато уваги в Інтернеті, але насправді Алехандра була першою, хто допоміг, і вона закликає інших зробити те ж саме.

Алехандра Кордова Кастро опублікувала у своєму Facebook повідомлення про своє добре справі не для того, щоб привернути увагу, а для того, щоб спонукати навколишніх зробити свій внесок, ніж вони можуть, і навіть пропонувати допомогу в транспортуванні. “Чоле” можна знайти між вулицею Конститусьон і Нижньої Каліфорнією в Тіхуані.

“Вона так багато разів говорила спасибі, що змусила мене плакати”, – сказала Алехандра.

“Чоле ” тепер живе в притулку за 50 песо в день. Вона в дуже поганому стані, але, по крайньому разі, її пухнаста сім’я разом з нею.

“Я був шокований умовами, в яких живе жінка. Я зміг зрозуміти, що у “Ла Чоле”велике серце, тому що вона допомагає тваринам, незважаючи на безліч недоліків “, – сказав Bored Panda фотограф Омар Камарілло.

Попри те, що життя жорстоко поводилася з нею, у “Чоле” добре серце, і вона сподівається, що уряд надасть їй місце, щоб вона могла врятувати ще більше собак.

Інформація була взята з “Панди, що нудьгує “.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.