Дідусь продав все, щоб профінансувати освіту внучки і отримав рекордну пожертву!

Дідусь, який продав свій будинок, щоб фінансувати освітні мрії своєї амбітної внучки, викликав у багатьох читачів емоції.

Дідусь, який продав все, щоб профінансувати освіту внучки, отримує рекордне пожертвування!

Швидка урбанізація в останні роки викликала масову міграцію в країни, що розвиваються міста. Тепер процес здається майже механізованим; мігрантів, які важко працюють, щоб забезпечити собі заробітну плату. Звичайна міське життя часто містить глибокий шар гуманних історій серед бетонних шарів.

Розповіді про мігрантів, з нещасливих сімей, про мрії та емоціях.
Одна з таких гуманних історій про дідуся, який продав свій будинок, щоб фінансувати освітні мрії своєї амбітної внучки, викликала у багатьох читачів емоції.

Одна з таких гуманних історій про лихо дідусеві, який продав свій будинок, щоб фінансувати освітні мрії своєї амбітної внучки, викликала у багатьох читачів емоції.

Ця історія, опублікована на сторінці “Люди Бомбея”, що розділяє людські інтереси жителів Мумбайкера, являє собою розповідь від першої особи про 74-річного Дешраже, який за професією є водієм, і про його стійкості, щоб здійснити мрію своєї осиротілої внучки, вчитися в коледжі.

Дешрадж втратив обох своїх синів, і всі обов’язки несе єдиний годувальник сім’ї, він. Він розповідає про те, як він продав все, що у нього було, і зробив свій триколісний мотоцикл своїм будинком, щоб здійснити одну вперту мрію – бажання його внучки стати першим випускником в сім’ї та стати вчителем.

дідусь
Дідусь

Але все, виявилося, було того варте, коли “Торік моя внучка сказала мені, що вона набрала 80% на 12-й дошці – я був на сьомому небі від щастя! Виховання її в іншому місті було вище моїх можливостей, але я повинен був здійснити її мрії будь-яку ціну. Отже, я продав наш будинок і заплатив їй гонорар.

Потім я відправив свою дружину, невістку та інших онуків в будинок наших родичів в нашому селі, в той час, як я продовжував залишатися в Мумбаї без даху”, – деякі цитати з його розповіді.

Його історія так схвилювала читачів, що пост став вірусним в соціальних мережах і зібрав понад дві тисячі лайків і тисячі репостыв. І ще є надія на те, що самотня людина бореться за виконання своєї мрії в суворому великому місті.

Посипалися пожертвування, і пан Дешрадж отримав 24 лакхов у вигляді пожертвувань від численних читачів.

Інформація була взята з “Таймс Індія”.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.