(Відео) 74 річний чоловік стрибнув у воду, щоб врятувати собаку з пащі алігатора

Чоловік, який вирвав свого цуценя з пащі алігатора, не впустивши сигару, був проголошений героєм.

74-річний чоловік стрибнув у воду, врятував собаку з пащі алігатора

Чоловік, який вирвав свого цуценя з пащі алігатора, не впустивши сигару, був проголошений героєм після того, як кадри зустрічі широко поширилися в Інтернеті.

74-річний Річард Уілбенкс знаходився біля свого будинку в Естеро, штат Флорида, коли рептилія вилетіла зі ставка на його задньому дворі «як ракета» і потягла свого тримісячного кавалер-кінг-чарльз-спанієля на поверхню.

порятунок цуценя
Порятунок цуценя

“Я ніколи не думав, що алігатор може бути таким швидким. Це було так швидко “, – сказав Уілбенкс CNN, додавши, що це був раптовий викид адреналіну, який спонукав його автоматично стрибнути в ставок, щоб врятувати життя свого нового вихованця, якого він назвав Ганнером.

Відео спостереження за 20-секундним інцидентом, опубліковане на цьому тижні, показує, як Уілбенкс по пояс у воді стогне, коли він витягує свого цуценя з води з американським алігатором, все ще прикріпленим до нижньої частини його тіла.

Можна побачити, як Уілбенкс кидається в ставку, намагаючись звільнити Скуляни цуценя з лап алігатора. Більш ніж через 10 секунд Уілбенкс процвітає у своїй спробі врятувати цуценя, якого потім видно, як він біжить по схилу пагорба в бік від води в безпечне місце.

Уілбенкс сказав CNN, що його руки були закривавлені та зжовані після битви з алігаторів, хоча щеня і сигара залишилися цілими.

Інцидент був записаний камерами, які були розміщені по всьому району в рамках проєкту, запущеного Федерацією дикої природи Флориди (FWF) і фондом fSTOP Foundation на початку цього року. Спільна ініціатива спрямована на зйомку дикої природи в співтоваристві, щоб місцеві жителі могли більше дізнатися про тварин, з якими вони живуть, включаючи оленів, єнотів і диких рисі.

“Вкрай важливо, щоб люди, які живуть на кордоні дикої землі, вживали додаткових заходів обережності – собак слід тримати на повідцю, а люди та домашні тварини не повинні затримуватися на краю великих водойм, де, як відомо, живуть алігатори”, – заявила організація в понеділок.

Американські алігатори часто ховаються в ставках, річках і болотах Флориди та мають сумнозвісні потужні щелепи, які сильно стискають свою здобич. Рептилії в основному м’ясоїдні, і вони нерідко шукають дрібних домашніх тварин в якості джерела їжі поряд з іншими ссавцями, хоча смертельні нападу на людей відносно рідкісні.

У Твіттері багато захоплювалися кадрами, хвалячи Уілбанкса за його кмітливість і хоробрість.

“Спас цуценя від того, щоб його з’їв алігатор, і навіть не впустив сигару, справжня легенда “, – йдеться в одному твіті, в той час, як в інших говорилося, що відданий батько собаки заслужив медаль за хоробрий порятунок.

Кулеметникові вилікували невелике поранення в живіт, але в іншому він в порядку, в той час, як Уілбенкс отримав щеплення від правця і з цього моменту буде тримати свого вихованця якомога далі від води.

Інформацію узято з “Вашингтон Пост”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.