(Фото) 8 річна дівчинка викликала фурор з коханим напарником з плавання – своїм домашнім пітоном

Жовта змія завдовжки 3,4 метра, на ім'я Белль - одне з багатьох домашніх вихованців її сім'ї, щасливо живуть разом.

По-різному люди спілкуються з тваринами. Деякі дикі тварини живуть як домашні прямо у них. Потрібно дуже добре ставитися до тварин, щоб вони розуміли вас і були не агресивними до вас.

Коли дружба між твариною і людиною починається з дитячого віку, то це одне, а коли береш до себе додому вже дорослу особину – це зовсім інше. Тварина не відразу звикає до людини та довго може до нього ставитися з побоюванням.

Є ще один нюанс – це хижаки. Вони погано приручаються і від них можна чекати всього завгодно і потрібно ставитися з обережністю. Але навіть і вони якщо прийняті в людську сім’ю в дитячому віці – стають хорошими друзями.

G’EA, Ізраїль (Reuters) – Восьмирічна Інбар любить освіжитися у своєму маленькому басейні на задньому дворі в Ізраїлі зі своїм коханим напарником з плавання – своїм домашнім пітоном.

Вона, тримає свого домашнього пітона в басейні на задньому дворі в Геа, на півдні Ізраїлю.

Інбар Регев торкається до свого домашнього пітона та грає з ним під час плавання.

Дівчинка і пітон
Дівчинка і пітон

Жовта змія завдовжки 3,4 метра, на ім’я Белль – одне з багатьох домашніх вихованців її сім’ї, щасливо живуть разом в притулку для тварин у сільськогосподарській громаді на півдні Ізраїлю.

Вона була названа на честь Белль, жіночого персонажа популярного мультфільму Волта Діснея “Красуня і чудовисько “, яка одягла жовте бальне плаття в знаменитій танцювальній сцені фільму.

Інбар сказав, що Belle – хороша компанія під час карантину, через який школи закривалися протягом останніх декількох тижнів.

“Це допомагає мені скоротати час, тому що мені дуже подобається тусуватися зі зміями, і іноді я допомагаю зміям скидати їх шкіру, і я допомагаю їм бути щасливими під час пандемії “, – сказала Інбар.

Саріт Регев, мати Інбар, сказала, що вони обидва виросли разом.

“Інбар виросла з усіма цими тваринами, і вона виросла зі зміями. Коли Інбар була маленькою, вона плавала в ванні зі змією, а тепер вона виросла, а змія стала більше, тому вони разом плавають в басейні. Для нас це дуже природно “, – сказала вона.

“Є люди, які кажуть: “Ти божевільна, як ти можеш це робити, ти не любиш своїх дітей “, – сказала Регев.” Це прекрасне життя – жити так. Коли дитина росте з тваринами, він стає людиною, яка любить інших людей, він стає людиною, яка піклується про інших, а не про себе”, – сказала вона.

Інформація була взята з “Reuters “.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.