Брати наші менші: моряк врятував і переправив у себе на спині 4 кішки з тонучого корабля (Фото)

Є екстремальні випадки, коли люди ризикуючи своїм життям все одно не кидають своїх менших братів.

Люди люблять своїх домашніх вихованців і доглядають за ними. Коли домашні тварини хворіють або потрапляють в небезпечні ситуації, то природно вони роблять все, щоб врятувати їх.

Є багато випадків, коли люди рятують тварин. Як правило, це в місті або в селі. Тварини вдячні їм за порятунок. Однак є екстремальні випадки, коли люди ризикуючи своїм життям все одно не кидають своїх менших братів. Один з таких випадків стався на море. Невеликий корабель перекинувся і почав тонути.

Потопаючий корабель
Корабель, що потопає

Тайські моряки військово-морського флоту подолали неспокійні води, щоб почати драматичну рятувальну операцію після виявлення чотирьох кішок, кинутих на кораблі, що потопає, який загорівся у райського острова.

Після того як у вівторок екіпаж був доставлений в безпечне місце, військово-морський флот був відправлений на місце, що перекинувся судна для перевірки на розлив нафти, але виявив, що деякі члени екіпажу були забуті.

“Я використовував камеру, щоб наблизити човен, і побачив, як одна або дві кішки висунули голови”, – сказав старшина першого класу Вічіта Пукділон з підрозділу повітряної та берегової оборони військово-морського флоту.

Моряку довелося кілька разів сплавати до корабля, що палає і по черзі забрати по одній кішки та на спині переправляти до рятувального човна.

порятунок кішок
Порятунок кішок

Рятувальник доставив кішок до свого човна на плечі над рівнем води, а його команда потягнула його за мотузку.

Його повідомлення про порятунок отримали понад 2500 коментарів у Facebook, в яких хвалять екіпаж.

Зараз за кішками доглядають їх рятувальники на командному пункті на острові Ко Липі.

Інформація була взята з “U.S.News”.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.