Справжній супергерой: цей 6-річний хлопчик врятував свою сестру від собаки

Інцидент став відомий, коли тітка Бріджера Ніккі Уокер поділилася його історією в Instagram і написала про травми, отримані хлопчиком.

Батьки завжди встають на захист своїх дітей, в самих неординарних і небезпечних ситуаціях. Однак коли діти відчайдушно кидаються на захист своїх менших братів і сестер, то це захоплює. І найголовніше, що брат не злякався величезної та агресивної собаки та мужньо став на захист своєї молодшої сестри.

До цього хлопчик багато разів дивився передачі про месників і супергероїв і вони йому дуже подобалися. Він завжди мріяв бути схожим на них. І тут трапилася така нагода довести, що ти теж супергерой.

Шестирічний хлопчик під захистом врятував життя своїй сестрі, вставши між нею та собакою. Після порятунку сестри, він взяв сестру за руку і втік в безпечне місце. Після укусу особи йому наклали 90 швів. Тепер користувачі соціальних мереж послали йому слова захоплення і похвали.

З
Врятована сестра

Інцидент став відомий, коли тітка Бріджера Ніккі Уокер поділилася його історією в Instagram і написала про травми, отримані хлопчиком. Також вона сказала, що він був великим шанувальником Месників і супергероїв.

Повний текст повідомлення був затитулований “Привіт всім. Будь ласка, поділіться історією мого племінника, щоб вона отримала якомога більше уваги. Ми знаємо, що нашому маленькому героєві хотілося б підбадьорити його улюблених героїв. 9 липня мій шестирічний племінник Бріджер врятував життя своїй молодшій сестрі, вставши між нею та собакою. Отримавши кілька укусів в обличчя і голову, він схопив сестру за руку і побіг з нею, щоб убезпечити її.

Пізніше він сказав: “Якщо комусь довелося померти, я подумав, що це повинен бути я”. Отримавши 90 швів від кваліфікованого пластичного хірурга, він нарешті відпочиває вдома. Ми любимо нашого хороброго хлопчика і хочемо, щоб всі інші супергерої знали про це останнього героя, поповнив їх лави”.

Інформація була взята з “Таймс Індія”.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.