Це реально працює! ТОП-3 рад по збільшенню запаху кімнатних квітів

Для того, щоб звичайні кімнатні квіти пахли сильніше є кілька секретів. Це просто та ефективно!

Приємно пахне будинок допоможе вам розслабитися і навіть справити враження на гостей, але вам не потрібно вдаватися до синтетичних освіжувачів повітря або ароматичних свічок, щоб насолодитися ароматним домашнім господарством. Багато кімнатні рослини виробляють прекрасний запах, яким ви можете насолоджуватися природним чином, тому наявність їх в будинку може замінити потребу в будь-яких ароматичних продуктах.

Якщо ви хочете, щоб у вашому домі приємно пахнуло, спробуйте виростити одне з цих п’яти ароматних кімнатних рослин.

1. Жасмин

Не всі квіти жасмину ароматні, але Jasminum polyanthum – це сорт, який зазвичай вирощують в приміщенні, і вночі він випромінює солодкий аромат. Тримайте цей сорт жасмину біля вікна, щоб на нього попадало багато сонячного світла.

2. Гарденія

Гарденія
Гарденія

Гарденія – одне з найбільш ароматних рослин. Хоча гарденії частіше вирощують на відкритому повітрі, їх можна вирощувати та всередині, якщо за ними належним чином доглядати. Помістіть їх в сприятливе середовище, і ви зможете насолоджуватися їх ароматними квітами.

3. Ароматизована герань

герань
Герань

Є кілька видів герані на вибір, кожен зі своїм особливим ароматом. Чи вважаєте ви абрикос, яблуко, лимон, м’яту, полуницю або інші аромати, ви можете вирощувати ці прекрасні квіти, не виходячи з дому.

4. Цитрусові

Цитрусові виділяють солодкий запах апельсина, лимона і грейпфрута, і хто б не хотів, щоб ці заспокійливі аромати були присутні в їхньому будинку? Ці рослини вимагають багато сонячного світла, постійного поливу і добре дренованим грунту.

5. Чайна троянда бегонія

Більшість бегоній не мають запаху, але чайна троянда бегонія має свій легкий солодкий аромат. Ці красиві рослини добре підходять для підвішування кошика або в горщику на підвіконні, і вони виглядають так само красиво, як і пахнуть.

Як посилити запах кімнатних квітів – це реально діє!

Для того, щоб звичайні кімнатні квіти пахли сильніше є кілька секретів:

  1. Підніміть на час температуру в кімнаті та через час відчують сильний запах квітів.

2. Ультрафіолет, також збільшує запах від квітучих рослин. Придбайте ультрафіолетові лампи та періодично направляйте їх на квіти.

3. Стійкість і сила аромату залежать від кількості сонячного світла, яке отримує рослина. Чим більше сонця, тим яскравіше запах рослини, тому що воно використовує багато енергії, щоб виробляти аромат.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.