Невдала стрижка: пухнастий пес повернувся додому від грумерів, схожий на “сирого курчати ” (Фото)

Це могло здатися економічно ефективним способом максимізувати час, необхідне між відвідинами, але не настільки!

Пухнастий пес повернувся додому від грумерів, схожий на “сирого курчати” після невдалої стрижки
Власник собаки поділився фотографіями свого вихованця до і після того, як вона відвідала грумерів, коли її батько сказав персоналу збрити стільки, скільки вони можуть, в результаті чого її можна було впізнати.

Власники собак були змушені зіткнутися з проблемою стрижки своїх кошлатих вихованців, коли грумери закривали салони.

Тому, коли один чоловік взяв свою маленьку білу собачку на професійну стрижку, він був би впевнений, що вона в надійних руках, але, можливо, пошкодував, що сказав персоналу збрити стільки, скільки вони можуть.

Це могло здатися економічно ефективним способом максимізувати час, необхідне між відвідинами, але люди були переконані, що він не прийшов додому з одним і тим же тваринам, коли відео з результатами було опубліковано в TikTok.

в
До стрижки

Користувач @Tigerlil_y опублікував відео з підписом: “Я обіцяю, що це та ж сама собака”, написавши: “Папа відвів собаку до грумера і сказав їм, щоб вони постригли якомога більше”.

Потім він показує фотографію пухнастого улюбленця, який сидить, посміхаючись в камеру, покритого симпатичним білим хутром, перш ніж перейти до того, як він виглядає зараз.

На наступному знімку видно, що бідна собака виглядає пошарпаної, майже повністю лисою.

в
Після стрижки

В подальшому відео власник відтворює собаці кліп, який став вірусним, показуючи, що її волосся починає рости.

Оригінальна відео було переглянуто майже п’ять мільйонів разів і отримало тисячі коментарів. Один сказав: “Тобі повернули сирого курчати”.

Другий написав: “Вони віддали вам неправильну собаку”.

Третій відповів: “Боже, а якщо протяг, а?”

Інші стверджували, що це не може бути одна і та ж собака на двох фотографіях, вказуючи на різницю в вухах, але глядачі відповіли, що вага вовни часто опускає вуха у деяких собак.

Хтось ще додав: “Будь ласка, я б штрафував цього грумера за травму”.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.