ТОП-5 штамбові троянд, які прикрасять вашу територію перед будинком

Для створення ефекту живоплоту або формального виду саджайте ці троянди в ряд. Стандартні троянди ідеально підходять для посадки в горщики для веранд, патіо і балконів.

Стандартні троянди, часто відомі як “рожеві дерева”, ідеально підходять для додавання висоти або акценту в вашому саду. Для створення ефекту живоплоту або формального виду саджайте ці троянди в ряд (приблизно 1,2 м один від одного). Стандартні троянди ідеально підходять для посадки в горщики для веранд, патіо і балконів, але переконайтеся, що для належної підтримки рослини використовується кілочок. Стандартні троянди – це подвійні бутони, щеплені на підщепу висотою 85-90 см.

Валенсія

 "В "
Валенсія

Стандартна троянда Валенсія (KOReklia) – це троянда з прекрасним ароматом з великими квітками від старого золота до міді. У сильно рослого здорового куща темно-зелене листя, яка ідеально відтіняє колір квітки. Завдяки довгим стеблам ця троянда прекрасно виглядає у вазі.

Бріндабелла

 "В "
Бріндабелла

Стандартна троянда Brindabella Bouquetpbrlogov2-50×50 (CHEWfragbabe) відрізняється гронами білих солодко ароматних квітів. Роза типу Флорибунда, Brindabella Bouquet дає величезні потоки квітів кожні кілька тижнів, а також цвіте в більш прохолодні місяці. Brindabella Bouquet входить в лінійку троянд Black Spot Buster Roses, яка ідеально підходить для спекотних і вологих місць.

Виведені та випробувані в QLD троянди Brindabella виявилися одними з найбільш витривалих троянд. Вона забезпечить барвисту експозицію з пізньої весни до пізньої осені. Вони морозостійкі, сильно рослі, тривалий (багаторазове) цвітіння і стійкі до хвороб.

Стандартний Зайк з рожевого золота

 "В "
Стандартний Зайк з рожевого золота

Standard Rose Gold Bunny (MEIgronuri) – троянда класичної форми з золотисто-жовтими квітами. Володіючи легким ароматом і виростаючи до 80 см у висоту, ця вільно квітуча троянда дарує справжню насолоду протягом усього сезону цвітіння.

Рожевий Бордовий Айсберг

 "В "
Рожевий Бордовий Айсберг

Standard Rose Rose Burgundy Iceberg pbrlogov2-50×50 (PROse) має самі чудові, злегка ароматні, бордові квіти, зберігаючи всі здоров’я, силу і чудову здатність до цвітіння, як демонструє білий Айсберг. Дуже рясно сорт троянди флорибунда, цей сорт є ідеальним стандартом, тому його можна використовувати в саду або горщику.

Роза Соблазнение

 "В "
Роза Соблазнение

Стандартна троянда Seduction (MEIbeausai) – єдина троянда, яка наближається до “Айсберг” по стійкості до хвороб, силі та повторюваності цвітіння. Безліч вершково-білих квіток гарної форми з ніжним рожевим рум’янцем і легким ароматом задушать цю троянду Флорибунда, що робить її чудовим елементом, який легко вирощувати в саду або горщику.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.