ТОП-3 Кімнатних рослин приносять гроші, удачу і щастя в сім’ю

Фен-шуй вважає, що є рослини, що приносять удачу, такі як щасливий бамбук, каучукові рослини, орхідеї, а також деякі види кімнатних папоротей і пальм.

Згідно фен-шуй, є певні види рослин, які класифікуються як рослини удачі. Вважається, що рослини по фен-шуй приносять процвітання, любов і удачу. Ось чому деякі види “щасливих рослин” називають грошовими деревами або грошовими рослинами. Фен-шуй вважає, що є й інші рослини, що приносять удачу, такі як щасливий бамбук, каучукові рослини, орхідеї, а також деякі види кімнатних папоротей і пальм.

Кілька кімнатних рослин допоможуть очистити повітря в будинку і поліпшити вологість. Фен-шуй говорить, що деякі рослини допомагають збалансувати водний елемент і витісняють негативну енергію. Є також наукові дослідження, що показують, що кімнатні рослини допомагають знизити стрес. Інші дослідження показали, що рослини в цілому позитивно впливають на самопочуття людини.

Згідно з фен-шуй, рослини удачі приносять удачу, багатство і здоров’я

грошова рослина (Crassula Ovata)

 "В "
Crassula Ovata

Нефритова рослина (також зване заводом з виробництва грошей) – це талісман, який росте всередині будинку.
Згідно з китайським фен-шуй, грошова рослина (Crassula Ovata) приносить удачу і багатство.

Фен-шуй говорить, що певні види нефритових рослин з роду Crassula можуть допомогти принести процвітання та успіх. Нефритовий вид Crassula ovata також називають грошовою рослиною, доларовою рослиною, колоссям цвітної капусти або грошовим деревом. Кажуть, що листя цієї рослини фен-шуй в формі монети символізують багатство.

Хоча крассула яйцеподібна по фен-шуй і називається грошовим деревом, її не слід плутати зі справжнім грошовим деревом Pachira aquatica.

Нефритові рослини – це сукуленти з деревоподібними стеблами, гладкими гілками та товстим м’ясистим листям. соковите листя нефритово-зеленого кольору, а у деяких сортів можуть бути червоні або жовті края. Ці яйцеподібне листя може виростати від 3 до 9 см в довжину і до 4 см в ширину.

Якщо вам пощастить, грошові рослини можуть зацвісти взимку. З’являються маленькі рожеві або білі зірчасті квітки, що виділяють солодкий аромат. Нефритові рослини зазвичай зацвітають, коли в зимові місяці сприятливі умови. Зазвичай це відбувається, коли ночі довші, погода холодніше і рослина не отримує води кілька тижнів.

У деяких випадках грошові рослини можуть виростати до 2,5 м у висоту і виглядати як велике дерево, схоже на кущ. Однак грошові рослини, вирощувані в приміщенні, рідко досягають таких висот.

Крім надії на збільшення своїх статків, одна з причин тримати вдома нефритові рослини – це їх витривалість. Як і багато сукуленти, нефритові рослини не потребують особливого догляду. Фактично, деякі дослідження показують, що нефритові рослини можуть жити понад 100 років.

Грошові рослини зазвичай дарують новим власникам бізнесу або поміщають в офіси, щоб домогтися успіху або багатства. Ці грошові рослини також є простими у догляді кімнатними рослинами, які можуть допомогти створити природну, добре збалансовану середу в приміщенні.

Грошове дерево (Pachira Aquatica)

 "В "
Pachira Aquatica

Це дерево (грошове дерево) – одне з найсприятливіших рослин для будинку.
Грошове дерево вважається щасливим рослиною (або щасливим деревом), що приносить щастя та успіх.

Кажуть, що одна з рослин фен-шуй залучає гроші – це рослина з відповідною назвою грошове дерево. Це декоративне кімнатна рослина являє собою різновид дерева з роду Pachira, що належить до сімейства Malvaceae. Ви часто будете бачити фотографії цієї рослини грошового дерева (Pachira aquatica) з плетеними стовбурами, що ростуть в контейнерах.

Вважається, що, як і нефритові рослини, грошове дерево приносить удачу, багатство і процвітання. Це одна з причин, чому його також називають “грошовим заводом “. Однак, крім їх зв’язку з фен-шуй, нефритові рослини та водна пачіра ніяк не пов’язані.

Легенда свідчить, що грошове дерево стало сприятливою рослиною, коли бідняк помолився про гроші. Потім він натрапив на цю рослину дивного вигляду. Він вважав це деревом удачі, коли почав заробляти гроші, продаючи рослини, які виростив з насіння.

Грошове дерево також називають Гвіанським каштаном, французьким арахісом, Провізіон деревом і горіхом саба.

Як декоративне щаслива рослина по фен-шуй, центральний стовбур зазвичай складається з від 3 до 7 плетених стебел. На верхівці стебел розташовані великі блискучі зелені листочки у формі кінчика списи (ланцетні). Грошові дерева зазвичай виростають від 0,9 – 1,8 м у висоту. Зазвичай кімнатні різновиди грошових дерев не цвітуть.

Послідовники фен-шуй поміщають грошові дерева Pachira aquatica в будинку або на підприємствах, щоб привернути удачу, процвітання і багатство.

Щасливий бамбук (Драцена Сандеріана)

 "В "
драцена Сандеріана

Щасливий бамбук вважається сприятливою рослиною для будинку, яке приносить удачу, щастя і процвітання. Типом щасливого бамбука по фен-шуй є різновид Dracaena sanderiana. Інші назви цієї кімнатної рослини для талісмана – китайський водяний бамбук, Богиня Милосердя і драцена Сандера.

Хоча ця рослина виглядає як бамбук, воно не належить до того ж сімейства, що і справжній бамбук Poaceae. Як красиве декоративне кімнатна рослина, рослина має довгі прямі м’ясисті стебла, на яких проростає довге листя. Бамбукові стебла можуть вирости до 1 м, але по фен-шуй коротші різновиди “бамбукового” рослини.

Щоб доглядати за своїм щасливим бамбуком, час від часу зрізайте стебла. Це допоможе направити енергію назад в стебло і листя, і вони будуть продовжувати рости здоровим способом. Періодична обрізка і зберігання їх в невеликих контейнерах допоможе обмежити висоту.

Щасливі бамбукові рослини по фен-шуй зазвичай продаються в скляних контейнерах або горщиках з камінням і водою. Ви виявите, що рослини так само добре ростуть у воді, як і в ґрунті. Це робить щасливий бамбук одним з найпростіших в догляді кімнатних рослин. Якщо ви тримаєте ці рослини удачі тільки в воді, додайте трохи рідких добрив щомісяця і не доливайте воду з-під крана, але використовуйте фільтровану воду або дощову воду.

Фен-шуй говорить, що кількість стебел бамбука має різне значення, коли справа доходить до запрошення удачі. Кажуть, що 3 стебла уособлюють щастя, багатство і довге життя. 5 або 6 стебел можуть означати багатство та успіх. А 7 стебел можуть символізувати міцне здоров’я.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.