ТОП-4 кімнатних рослин з кращим запахом, які люблять домогосподарки

Для отримання інтенсивного аромату виростите цей жасмин. Зазвичай він цвіте з весни по осінь.

Рослини – прекрасний спосіб зберегти природу в приміщенні навіть в найсуворішу зимову погоду. Ще краще: коли ці рослини володіють чудовим ароматом. Ці тринадцять варіантів запашних рослин – одні з наших улюблених.

Азорський жасмин

Для отримання інтенсивного аромату виростите цей жасмин. Зазвичай він цвіте з весни по осінь, але розпускає розпустилися квіти та взимку, якщо умови вирощування забезпечують тепло і сонце. Виділіть йому місце біля вікна, що виходить на південну сторону. Аромат схожий на гарденії. У перший рік рослини можуть повільно цвісти. Зачекайте – квіткове шоу починається у міру того, як рослини старіють. Ботанічна назва: Jasminum azoricum.

Геліотроп ‘Marino Blue’

Ванільний мед описує солодкий аромат цих красивих фіолетових квітів. Рослини цвітуть круглий рік, а квіти – це чуттєве задоволення в розпал зими. Стебла мають тенденцію хитатися, тому плануйте опору для рослин кільцем у вигляді кільця. Ботанічна назва: Heliotropium arborescens ‘Marino Blue’.

М’ята кучерява ‘Mentha spicata ‘

 "В "
М’ята кучерява

Ароматне листя м’яти кучерявої виділяють м’ятний запах, навіть коли вони зігріваються сонцем. Це прекрасне доповнення до домашнього саду – його легко вирощувати та не вражати шкідники. Для кращого росту виділіть йому місце біля сонячного вікна. Збирайте листя за потреби для чаю або десертів. Ботанічна назва: Mentha spicata.

Нічний квітучий жасмин

Щовечора від кольорів нічного жасмину доноситься насичений і п’янкий аромат. Рослини періодично цвітуть круглий рік і швидко розростаються. Обрізуйте за потреби, щоб зберегти форму. Тільки не обрізайте занадто часто, бо квіти утворюються на зрілих стеблах. Для кращого цвітіння дайте цій рослині сонячне південне вікно. Ботанічна назва: Cestrum nocturnum.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.