ТОП-14 Порад, щоб у вас був продуктивний день

Ці поради допоможуть вам зробити свій день продуктивним.

Час від часу буває один з тих напружених днів, коли у мене є 101 робота, але не вистачає часу для цього. Будь то прибирання, виконання доручень, робота або приготування їжі.

Ось 14 порад, які допоможуть вам зробити день продуктивним.

1. Заправте своє ліжко

Ця проста двохвилинна звичка допоможе вам налаштуватися на весь день. Я відчуваю, як тільки я заправляю ліжко, я вже продуктивний, що робить прекрасний початок дня. Це таке просте завдання, але вона дійсно задає тон на день.

2. Приготуйте хороший сніданок

Я впевнений, що ви чули про це знову і знову, але це так важливо. Пристойний сніданок дає вам енергію, щоб почати свій день.

3. Складіть список справ

Складання списку справ на ваш день – простий спосіб бути продуктивним. Є щось таке приємне в тому, що викреслювати речі зі списку. Якщо ви вважаєте, що писати на папері – занадто стара школа, використовуйте Notes на своєму телефоні.

4. Пріоритет

Пріоритет – це завдання, яке, на наш погляд, важливіше, ніж щось ще. Важливо усвідомлювати наші пріоритети на сьогоднішній день, щоб ми не були контрпродуктивними і працювали над речами, які не так цінні. Коли я створюю свій список справ, я зазвичай ставлю свої найважливіші завдання на перше місце і йду вниз. Таким чином, я відчуваю себе більш комфортно, коли виконую більш термінові завдання.

5. Обмежтеся в спілкуванні

Відволікання – кращий друг прокрастинатори. Працюючи вдома, мені так важливо постаратися обмежити кількість спокус навколо мене. У мене ніколи не було телевізора, коли я працюю, тому що я можу загубитися в серіалі на цілий день. Якщо вам не потрібен телефон, включіть функцію «Не турбувати», щоб вас не відвернули.

6. Чисте робоче місце

Переконайтеся, що середовище, в якому ви перебуваєте, не вплине на вашу продуктивність. Я вважаю, що якщо моє робоче простір захаращене або брудно, мій розум не може правильно зосередитися, і я не настільки ефективний.

7. Навчіться говорити “ні”

Це може звучати грубо, але іноді вам потрібно сказати немає. Якщо ви подобаєтеся людям, навчитися говорити «ні» друзям або іншим може бути непросто. Коли я знаю, що у мене напружений день або крайні терміни, і мені потрібно виконати поставлені завдання, я повинен жертвувати кави з друзями і навіть бігати з дітьми, щоб упевнитися, що виконав всі намічені справи. Ви контролюєте свою власну продуктивність!

8. Не забудьте про перерву

Використання тимчасових інтервалів в ваш день, щоб зробити перерву, з’їсти трохи їжі або вийти на вулицю, є настільки важливим і добрим способом підтримки високого рівня продуктивності. Знання того, що у вас настає перерва, змушує вас мотивуватися до того часу, а не працювати

9. “Правильні” продукти

Все просто: якщо ви їсте продукти, які викликають у вас млявість і втома, у вас не буде продуктивного дня. Я люблю їсти свіжі та корисні продукти, щоб відчувати себе добре і працювати ефективно.

10. Почуття комфорту

Те, як я себе почуваю в тій ролі, яку я беру на цей день, впливає на мою продуктивність. Якщо у мене є зайнятою день вдома, робота в Інтернеті або прибирання, мені подобається одягати своє тренувальне спорядження. Навпаки, якщо я виконую доручення і відвідую збори, я б хотів докласти трохи більше зусиль до своєї зовнішності. Я не кажу, що вам потрібен макіяж або модний одяг, щоб досягти мети, але я особисто відчуваю себе більш продуктивно і впевнено, коли відчуваю себе дійсно добре в собі (навіть якщо це просто бризки духів!)

11. Тиша і музика

Це залежить від умов, в яких ви працюєте найкраще. Я вважаю, що якщо у мене є важливий пост для написання або терміновий термін виконання, я краще працюю в тиші. Якщо я прибираю, я люблю грати музику по всьому будинку, так як це допомагає мені пройти через це!

12. Сон

Отримання достатньої кількості сну збільшить вашу енергію і підніме ваш настрій. Коли ви позбавлені сну, важко сконцентруватися і ефективно працювати. Спробуйте поспати на 7-9 годин щоночі і зверніть увагу, наскільки краще ви можете зосередитися і функціонувати!

13. Обмежте виконання завдань

Деякі люди досягли успіху в цьому і вважають, що багатозадачність може допомогти їм урізноманітнити свій день. Мені, з іншого боку, набагато легше, якщо я зосереджуся на одній речі за раз, а не стрибаю між декількома. Це гарантує, що я насправді закінчую виконання завдань, а не часткове виконання декількох.

14. Майте речі навколо себе, які надихають вас

Важливо оточувати себе натхненням і тим, що мотивує вас. Прямо біля мого столу у мене є стіна, повна позитивних підтверджень і надихаючих цитат, на які я можу дивитися і захоплюватися. Я також недавно почав отримувати ефірні масла. Я знаходжу, що використання 2-3 крапель олії do TERRA з лимоном і м’ятою в моєму диффузоре неймовірно стимулює, і це аромат, який допомагає мені почати діяти.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.