ТОП-5 видів троянди на штамбі, яку ви полюбите

Штамбові троянди ідеально прикрасять будь-який сад, дачну ділянку і територію перед будинком.

Штамбові троянди

Троянди на штамбі, з їх висотою і захоплюючим показом квітів, є простим способом створення красивого саду. Сформовані на стеблі, вони утворюють вражаючі точки фокусування при розміщенні на стратегічних позиціях. Вони можуть бути використані уздовж доріжок в саду, обрамлення дверного отвору або додавання персонажа до голій стіні.

Нижче представлені ТОП-5 елегантних і гарних штамбових троянд.

  1. ЗОЛОТЕ СВЯТО

 ""

Одна з найбільших квітучих англійських троянд, з густими жовтими квітами у вигляді гігантських чашок з повним пелюсткою. Спочатку вони випромінювали аромат чаю, але часто створюють прекрасне поєднання вина сотерну і полуниці. Вона утворює красиво округлу голівку – квіти тримаються чудово на довгих вигнутих гілках. Велика листя блискуча і світло-зелена. Характеристики

Сімейство: англійські штамбові троянди

Тривале цвітіння.

Колір: Насичений жовтий.

Висота: 180 см.

Її назва робить його ідеальною трояндою для святкування Золотих весіль, 50-річчя або будь-якого іншого торжества або важливої події. нагороди

Премія RHS «Сад заслуг»

Лауреат кращого чагарнику і самого ароматного сорту від Королівського національного суспільства троянд в 2000 році. Гранд Чемпіон, Південно-Австралійська виставка.

2. «сера Джона Бейтджемана»

 ""

Роза більш сучасного характеру, ніж більшість англійських троянд. Квіти починаються як маленькі бутони, що розкриваються до повних пелюсток, широко відкритих розеток яскравого, глибокого рожевого кольору. У міру старіння квітів квіти набувають форму купола, а колір – незвично для англійських троянд – поступово посилюється. Квітки від 5 сантиметрів в діаметрі і виростають дуже свободо, з легким, досить «зеленим» ароматом. Період цвітіння ‘сера Джона Бейтджемана ‘ особливо тривалий, і він все ще цвіте, коли всі інші троянди обсипалися.

Сімейство: англійська штамбова троянда RoseFragrance.

Тривале цвітіння: колір: малиново-червоний

Висота: 180см.

Походження дочки Бетджеман, місіс Кандида Лізетт Грін і Товариство Бетджеман попросили назвати цю троянду в честь відомого письменника, журналіста і телеведучого. Він також відкрив людям очі на цінність будівель і ландшафту навколо них. Під час його смерті, в 1984 році, він займав пост поета-лауреата і відзначається в Куточку поета в Вестмінстерському абатстві.

  1. МАРГАРЕТ МЕРІЛ

 ""

Опис Вишукані, високоцентрірованние, білі бутони з атласною-рожевим блиском. Вертикальний зростання з темно-зеленим листям. Виключно ароматні.

Сімейство: штамбові троянди.

Колір: рум’яна-рожевий.

Тривале цвітіння.

4. Клер Остін

 ""

У білих трояндах є щось особливе – всі вони чисті і легкі – і все ж дійсно хороші білі троянди рідкісні серед англійських троянд і гібридних чайних троянд. Це тому, що білі троянди дуже важко розводити. «Клер Остін» несе приємні чашовидні бутони блідо-лимонного відтінку, які поступово розкриваються, утворюючи великі кремово-білі квіти типового англійського делікатесного мускусу. Їх пелюстки ідеально розташовані концентричними колами, а кілька вільніше розташовані в центрі. Вони мають сильний аромат, заснований на Миррі з домішками таволги, ванілі і геліотропа. Безсумнівно одна з наших кращих білих троянд на сьогоднішній день. .

Характеристики

Сімейство: англійська штамбова троянда RoseFragrance.

Колір: кремово-білий.

Висота: 180см.

  1. ПРИНЦЕСА АННА

 ""

Несе великі групи ароматних, чистих багатих рожевих квітів протягом тривалого періоду. Вони розкриваються поспіль, показуючи досить вузькі пелюстки з жовтим відтінком на нижній стороні. Особливо здоровий сорт. Він формує густу, вертикальну голову зростання з товстої, соковитою, дуже полірованої листям.

Характеристики

Сімейство: англійська штамбова троянда RoseFragrance.

Тривале цвітіння.

Колір: насичений рожевий.

Висота: 180см.

Названа на честь Її Королівської Високості, Принцеси Анни.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.