Моряк в відео-ролику впізнав в двірнику свого батька, з яким не бачився 40 років (Відео)

Через деякий час ТВ-канал ще раз узяв інтерв'ю з його батьком. Йому повідомили, що його син Дмитром дізнався його на відео.

Нещодавно в Російській Федерації було розміщено популярне відео, на якому Віталій Нікіфоров, який працює двірником в Томськ, міркує про життя. Він прекрасно знає групу “Бітлз” і навіть цитує деякі рядки з їхніх пісень.

Це відео подивилися багато людей в інтернеті. Його також побачив і моряк з Калінінграда. І він з подивом дізнався в відео ролику свого батька. Моряк – Дмитро Нікіфоров відразу зв’язався з редакцією ТВ-каналу, який зняв відео і повідомив їм, що це його батько, з яким вони втратили зв’язок 40 років тому.

Дмитро пробував розшукувати свого батька через інтернет, але пошуки результатів не дали. Річ у тому, що Сім’я Дмитра весь час переїжджала в різні міста Росії та ніде довго не затримувалася. Дмитро останній раз бачив батька коли йому було 4 рочки. Коли у двірника ТВ брало інтерв’ю, він сказав, що у нього є двоє синів. Але конкретно нічого про них не говорив.

 "В "
Архівне фото

Просто повідав, що він давно з ними не спілкувався. Все, що пам’ятає хлопчик, то це постійні сварки в родині між батьками. Потім подружжя розлучилося. Мама Дмитра вийшла знову заміж і його виховував вітчим. Таким чином нова сім’я залишилася в Калінінграді. Спершу Дмитро хотів стати льотчиком, але потім став моряком.

Через деякий час ТВ-канал ще раз узяв інтерв’ю з його батьком. Йому повідомили, що його син Дмитром дізнався його на відео. Віталій дуже здивувався. Через час батько і син зателефонували та поспілкувалися. Батькові Дмитра вже 70 років. Він сказав, що йому було легко спілкуватися з сином і у них знайшлося багато спільного.

Дмитро відразу не зміг приїхати до батька, бо знаходиться в рейсі. Поки він прийде з рейсу батько говорить, що хоче кинути пити вирішив побороти свою згубну звичку в реабілітаційному центрі. Обидва дуже хочуть побачитися один з одним.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.