Чарівні і такі милі новонароджені білочки, нікого не залишать байдужими (Фото)

Особливо цікаво спостерігати за малюками коли не бачать їх батьки і не здогадуються, що за ними спостерігають.

Новонароджені діти завжди радують своїх батьків, особливо мам. Завжди приємно дивитися малюків. І не тільки дітей людини, але і на дитинчат звірів. Вони всі такі милі та беззахисні. Мами завжди оберігають і охороняють їх. Незалежно чи це дитинча грізної левиці, або маленької білки. Захищати їх мами будуть однаково. І доглядати теж.

Є багато прикладів як чуттєво відносяться мами до своїх дитинчат.
Деякі фотографії просто розчулюють. Особливо цікаво спостерігати за малюками коли не бачать їх батьки та не здогадуються, що за ними спостерігають.
Малюки такі потішні та веселі. Якщо взяти, наприклад малюка білки, то можна годинами дивитися на їхні ігри. Мордочка у них чарівна.

 "В "
Підживлення

Нижче ми представляємо підбірку фотографій новонароджених білченят. Напевно немає людини, якій ці фото не сподобалися б. Для того, що так сфотографувати професійному фотографу необхідно було потрібно значну кількість часу.

І найголовніше, щоб його не помітили та він зміг зняти білченят в природних умовах. Це важко, але деяким фотографам вдалося.
Оцініть і ви як у них вийшло.

 "В "
Міцний сон
 "В "
Мама втомилася і заснула разом з білченяти
 "В "
Після обіду міцно сплять

Деяких білченят, бувають випадки мама з різних причин залишає. І тоді люди беруть їх на виховання, щоб білочки не загинули. Навіть кішки приймати маленьких білченят. І прекрасно до них відносяться, хоча на вигляд маленькі білочки нагадують мишей і здавалося б кішки до них повинні відноситися по іншому. Але немає годують малюків.

 "В "
Кішка прийняла білченят

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.