Святий вівторок Страсного тижня: Що потрібно знати про нього

У Святий вівторок, православні моляться і читають Святе Письмо.

Страсний тиждень – це час з Вербної неділі до Великодньої неділі. У Страсний тиждень також включені Великий четвер, Страсна п’ятниця і Свята субота. Страсний тиждень, також звана Страсним тижнем, названа так через ту пристрасть, з якою Ісус охоче пішов на хрест, щоб заплатити за гріхи Свого народу. Страсний тиждень описана в розділах 21-27 Матвія, розділах 11-15 Марка, главах 19-23 Луки і главах 12-19 Іоанна. Страсний тиждень починається з тріумфального входу в Вербну неділю на спині коня, як було передбачено в Захарії 9: 9. Вона також згадується як Страсний тиждень, тому що в той час Ісус Христос дійсно відкрив Свою пристрасть до нас в стражданнях, які Він добровільно пережив від нашого імені. Як християни, ми покликані під час Страсного тижня поклонятися Ісусу і проголошувати Євангеліє. Як Ісус страждав за нас, так і ми повинні бути готові страждати за те, що слідуємо за Ним і проголошуємо звістку про Його смерть і воскресіння. Зацікавлені в отриманні додаткової інформації про Страсному тижні. Ось події, які ви можете не знати про тиждень, що передує розп’яття Ісуса.

Вівторок перед Великоднем називається «Святий вівторок»

Святий вівторок – останній вівторок перед великоднім неділею, це третій день Страсного тижня після Вербної неділі і пристрасного понеділка. Залежно від деномінації цей день може відзначатися або не відзначається взагалі. Подібно Великому понеділка, ті, хто відзначає Великий вівторок, такі як східні православні церкви, зазвичай відзначають його читанням певних уривків з Писання і співом відповідних гімнів.

Згідно із загальноприйнятою тлумачення Біблії, Святий четвер – це коли фарисеї і садукеї ставили перед Ісусом різні завдання з таких тем, як шлюб на небесах, сплата податків кесарю і джерела Його влади.

З тієї ж інтерпретації, це день, коли Ісус прокоментував пожертвування вдови (Марка 12; Луки 21), і до нього підійшли кілька побожних греків (Ін. 12: 20-36).

Вівторок також був днем, коли Ісус говорив з фарисеями (Матвія 23: 13-2).

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.