(Відео) Новонароджених близнюків залишили в церкві. Ким вони стали коли виросли – неймовірна історія!

Через час медсестра, яка приймала пологи, розповіла мамі близнюків як її обдурили. І вона вирішила відшукати своїх дітей через роки.

Деякі молоді жінки не готові стати мамами через низку обставин. Як правило – основна причина це відсутність матеріальних засобів, молодість і засудження батьків або громадськості.

Хоча і в забезпечених сім’ях може бути такі випадки. Одна така історія сталася з 17 річною дівчиною. Вони зустрічалися з хлопцем, і потім вона завагітніла. Дівчина не знала що далі робити і як про це сказати батькам, які були забезпечені люди. Її хлопець з бідної родини не знав як містити майбутньої дитини. Деякий час Дівчина приховувала перед батьками, що вона вагітна, але потім батьки дізналися і дуже розсердилися.

Після відвезли її до пологового будинку і вона через час народила двох близнюків. Батько дівчини вирішив з її хлопцем не говорити що малюки народилися здоровими, а сказали молодій мамі, що вони при пологах померли. А хлопець відніс в сумці новонароджених до церкви та написав записку, що батьки цих близнюків померли.

 "В "
Усередині церкви

Працівники церкви прийняли дітей і залишили у себе в церковному притулку. Вони виросли та ніколи не покидали притулок. Один з хлопчиків дуже добре розбирався в математиці, а інший прекрасно грав у футбол.

Через час медсестра, яка приймала пологи, розповіла мамі близнюків як її обдурили. І вона вирішила відшукати своїх дітей через роки. Однак це було непросто, бо медсестра більше нічого не знала про малюків. Мама почала пошуки.

Ця зворушлива історія нікого не залишить байдужим. Що з цього вийшло – дізнайтеся подивившись це відео.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.