(Відео) Дівчина пішла в салон краси і знайшла сина: малюка кинули на вулиці

Марина пошкодувала його і принесла хлопчикові їжу і гарячий чай. Коли вона поверталася через час тією ж дорогою, то побачила, що хлопчик не пішов.

Доля непередбачувана і може життя обернутися так, що людина і не підозрює що так може бути.
Молода дівчина Марина не збиралася найближчим часом заводити дітей. До того ж вона зібралася відпочити на морі.

Для цього потрібно було привести себе до ладу і вона вирушила в найближчий салон краси. Коли Марина вийшла з салону то вже був вечір і вона побачила хлопчика років 6, який сидів біля магазину. Було вже холодно і дівчина запитала у нього, що він тут так пізно робить.

 "В "
6 річний хлопчик

Хлопчик відповів, що чекає маму. Однак Марина пошкодувала його і принесла хлопчикові їжу і гарячий чай. Коли вона поверталася через час тією ж дорогою, то побачила, що хлопчик не пішов. Тоді Марина розпитала де він живе, викликала таксі та відвезла його додому. Однак там виявилася нетвереза жінка, яка з невдоволенням забрала хлопчика у квартиру.
На наступний день історія повторилася. Хлопчик знову сидів на тому, же місці. Коли Марина знову відвезла його додому, то там нікого не виявилося. Сусідка сказала, що це була не його мама, а сестра його мами. Вони з чоловіком продали квартиру і поїхали, кинувши малюка.

Марина забрала хлопчика до себе і потім зателефонувала в соціальну службу і його на наступний день забрали в притулок. Але на душі дівчини було неспокійно, і вона поїхала до притулку подивитися як відчуває себе малюк. Він зрадів їй.

Марина зрозуміла, що прив’язалася за цей короткий час до хлопчика і не знала, що робити. Що зробила дівчина? Про це ви дізнаєтесь, коли подивіться відео нижче.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.