(Відео) ТОП-11 речей, які ніколи не можна підбирати з землі

Подивіться це відео і навчитеся як правильно чинити в тих чи інших випадках.

Є багато прикмет і забобонів про речі які не потрібно підіймати з землі. Як правило, це втрачені або має намір викинуті речі. Якби ви знайшли в давні часи монету, то вважалося, що вам пощастило.

Однак є зараз в сучасному світі такі речі, які не рекомендуються підбирати з землі.
Наприклад, якщо ви знайшли сім карту, то краще її не вставляйте в телефон, бо можливо за колишнім господарем сімки є борги та потім колектори будуть вам невпинно дзвонити.

Не можна підбирати телефонні навушники. Навіть якщо ви їх гарненько почистьте, все рано це не дасть гарантію від того, що ви можете заразитися яким-небудь недугою. В першу чергу це стосується вакуумних навушників.

 "В "
Не піднімайте!

Якщо ви знайшли на вулиці ювелірну прикрасу: золотий браслет або кільце з коштовним каменем, звичайно у вас з’явиться бажання підняти його. Але пам’ятайте – це може бути підставою. Поруч за рогом за вами спостерігають і потім можуть звинуватити вас у крадіжці та вимагати гроші. Не потрібно свідків – адже на прикрасі вже є відбитки ваших пальців.

Дуже багато випадків обману з гаманцем, який лежить просто на вулиці. Подивіться це відео і навчитеся як правильно чинити в тих чи інших випадках. Ця інформація допоможе вам у повсякденному житті та ви будите дуже обережні, коли знайдете будь-які речі.

Не піддавайтеся на обмани, тільки через те, що хочете трохи поправити своє матеріальне становище. Будьте пильні, якщо вам захочеться підняти знайдену річ, то дійте як радять в цьому відео.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.