ТОП-15 помилок в яких ви охоче вірите (Відео)

Є твердження, що мило вбиває бактерії мало на 99%. Однак факт в тому, що мило не вбиває бактерії. Мило просто допомагає змити бактерії.

Є багато помилок, які сформувалися протягом століть в поколіннях сімей. Від того як потрібно поступати в тому чи іншому випадку, до того як це радить ваша бабуся – адже вона незаперечний авторитет в цьому питанні.

Ось деякі міфи та факти пояснюють ці міфи.

Помочитися на укус медузи

Ви дивилися американський серіал “Друзі”. Якщо так, то ви напевно пам’ятаєте – щоб не пекло після того, як медуза вас вжалила, необхідно помочитися на це місце. У фільмі це допомогло, але факт в тому, що це насправді не допомагає. А ефект може бути прямо протилежний.

Гоління

Нам говорили, що волосся стає жорсткішим коли їх почали голити. Це не так, просто вони стають жорсткіше тому, що організм дорослішає.

Мило

 "В "
Миє руки

Є твердження, що мило вбиває бактерії мало на 99%. Однак факт в тому, що мило не вбиває бактерії. Так, це спростовує все те, чого нас так довго вчили про мило мами та бабусі. Але не поспішайте звинувачувати їх. Річ у тому, що мило просто допомагає змити бактерії. Тому руки перед їжею потрібно обов’язково мити

Біль при заняттях спортом

Напевно, багато хто відчували больові відчуття коли довго фізично тренувалися. Люди думають, що почуття болю при занятті спортом це результат того, що ви потрібний час відвели фізичними вправи. І тому вони вперто цього домагаються. Однак фат полягає в тому, що болі виникають коли в м’язах утворилися мікротравми.

Не потрібно переборщувати з вправами, бо це може привести до зворотного результату. Користі для здоров’я від цього не буде
Дізнатися інші помилки та міфи ви можете подивившись відео нижче.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!