До і після: фото старого будиночка для двох, переробленого для житла

Author name 20 Квітня 2021 в 12:04

Поділитися статтею

Усередині будиночка
Усередині будиночка

За ці 100 з гаком днів в будинку пара перетворила це місце з темного, застарілого інтер’єру мисливського будиночка 1980-х років в яскраве, біле і тихе місце.

Весь цей час, проведене всередині, повернулося до того, щоб возитися з невеликими проєктами: наприклад, випікати буханець хліба або шити ковдру. Або, якщо ви схожі на Йі-Мей Траксес і її чоловіка Грея Рейнхарда, які вручну ремонтують цілу хатину.

“Я вперше натрапив на оголошення про продаж котеджу близько шести років тому на Airbnb і відразу ж був вражений неймовірними видами”, – говорить І-Мей. “Я ніколи не бачив нічого подібного. У підсумку ми зупинилися там на осінні вихідні з групою друзів і закохалися в це місце “. Два роки тому, коли пара (вона засновниця Bembien, лінії ремісничих тканих товарів, він технічний директор і партнер платформи краудфандінга) почала шукати будиночок.

Старий будинок
Старий будинок

За ці 100 з гаком днів в будинку пара перетворила це місце з темного, застарілого інтер’єру мисливського будиночка 1980-х років в яскраве, біле і тихе – все це було зроблено ними двома.

нов
Новий вид

Ми швидко увійшли в новий ритм дня: рано вставати, виконуємо свою денну роботу і працюємо над ремонтом до ранку. Вихідні були зарезервовані для більших і руйнівних проєктів, таких як чистка колод в основному житловому приміщенні або заливка бетонних стільниць. Озираючись назад, ми обидва надзвичайно вдячні за те, що у нас було щось подібне до ремонту будинку, щоб ми були зайняті та мотивовані в той час.

очис
Очистили колоди
Са
Зовсім інший вид

Кухня не завжди була відкритою і м’якою. “Моя проблема номер один в інтер’єрі полягала в тому, що він був надзвичайно темним і монохромним “, – повідомляє І-Мей, з сосною, що покриває всі поверхні: “соснові колоди, сосновий настил, соснові дошки підлоги та обробка”. Ми багато думали про те, як розширити простір. Ці дерев’яні елементи є частиною відчуття і відчуття від дерев’яної хатини, і мій чоловік особливо боявся зганьбити початкове бачення хатини.

сел
Після очищення

Тому вони вирішили зберегти дух цього місця, прикрасивши інтер’єри та позбувшись від соснового виду.

нов
Новий вид

“Перше, що ми зробили, – це почистили за допомогою орбітальної шліфувальної машинки колоди всередині туалету, щоб подивитися, що саме лежить під ними”, – говорить І-Мей, – тестову ділянку. “На наш подив, крізь кору, сік, плями та постарілу зовнішність виявилася красива біла сосна “. Пара вирішила почистити кожну колоду і нанести білила і герметик.

за
Після покриття лаком

Але очищення колод тільки посилила жовтизну внутрішньої частини решти. Тому вони пофарбували обшивку в головній кімнаті в молочно-білий колір – як це видно тут, в недавно відремонтованої кухні.

“Кухня – це те місце, де ми хотіли створити контраст між сучасним і сільським”, – говорить І-Мей, при цьому залишаючись максимально рентабельним і довговічним. Одним з найважливіших рішень було залити наші власні бетонні стійки, що Грей зробив за допомогою свого батька, Тома, який приїхав на вихідні (це виразно робота для двох чоловік!). Це було одне з багатьох місць, які нам вдалося врятувати, але, мабуть, це була та сама страшна частина ремонту – бетонну стільницю можна відкручувати, коли вона починає схоплюватися, і все, що не ідеально рівно. Шафи були ще одним бюджетним трюком: необроблені масивні соснові (так, соснові) блоки Home Depot, які пара фарбувала сама.

Головний зал з широким кам’яним вогнищем і недавно обшарпаним і побіленими стінами.
Вгорі: головна кімната з широким кам’яним вогнищем і недавно прибраними та побіленими стінами.
Підвісний світильник з паперу та художній принт прикрасять обідню зону.
У спальнях пара вирішила обшити стіни листовим каменем і покрити їх.

після
Після чистки колод

Тихий, фактурний куточок спальні, де колоди зустрічаються з вапняним розчином.
Обстановка для простих обідів на відкритому повітрі в хатині з видом на долину внизу.
Раніше спальні обшивали сосною.
У довгостроковій перспективі ми плануємо розширити площу ванної кімнати (і повністю її відремонтувати), додати душ на відкритому повітрі, з якого відкривається вид, і побудувати будиночок на дереві – підняту терасу для спостереження за заходом. А в дуже довгостроковій перспективі ми хотіли б додати студію з однією спальнею в лісі неподалік, щоб розмістити додаткових гостей.

Подписывайтесь на YouTube канал Одна минута
– Чужі гроші пахнуть! Скільки Кароль, Винник та Галкін заробляють за один день

Поділитися статтею