Неймовірних тварин зафіксувала відеокамера в Чорнобильському лісі (Відео)

Дикі тварини просто побачили, що їм ніхто не загрожує, а кинуті домашні тварини, які вижили та адаптувалися - здичавіли та організувалися.

Після Чорнобильської катастрофи пройшло багато часу. У зону з підвищеною радіацією вхід був відразу закритий. На цю територію не допускалися люди та тим більше туристи. Люди встигли забрати, і вивезти коли вони переселялися в інші безпечні райони свої речі живність.

Однак не завжди в поспіху все забирали. Залишилася не тільки начиння і предмети побуту, на і часто домашню худобу, собаки та кішки. Деякі загинули, інші пристосувалися і вижили, а також змогли адаптуватися до навколишнього ворожої для них середовищі.

Якщо ще врахувати що протягом тривалого часу радіаційний фон був значно підвищений, то всі думали, що мало яка живність може вижити та пристосуватися. Однак це не так. Через час люди відвідують з різних причин заборонену зону виявили, що життя там кипить, і це правда.

неизв
Невідома тварина

Коли люди пішли, звірі через час виявили, що вони залишилися самі та полишені на самих себе. Дикі тварини просто побачили, що їм ніхто не загрожує, а кинуті домашні тварини, які вижили та адаптувалися – здичавіли, організувалися в зграї – домашні собаки, а так, наприклад корови стали як дикі зубри або бізони в прерії.

Так нещодавно камерами були зафіксовані дивні великі тварини, які прекрасно себе почували. При найближчому розгляді – це дикі корови. Разом з ними є телята, які знаходяться в центрі стада. Дорослі особини захищають їх за принципом дикої природи.

Можна також побачити в 30 кілометровій зоні та інших тварин, яких раніше не було коли там жили люди. Подивіться це цікаве відео і ви дізнаєтеся як існує тваринний і рослинний світ чорнобильської зони та що незвичайного в ньому.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.