ТОП-9 речей, які ви робили неправильно все життя (Відео)

Виробники цього скребка заздалегідь передбачили, що чистити овочі ним потрібно таким чином, щоб два рази зрізалася поверхню.

Багато що в цьому світі просто, якщо знати все заздалегідь. Однак є речі, які ви робите неправильно все своє життя і про це не здогадуєтеся. Просто якби вам це зараз не сказали, то ви та далі так би робили, але ж це неправильно.
Подивіться відео нижче і самі в цьому переконаєтеся.

Скребок-ніж для чищення овочів

Виробники цього скребка заздалегідь передбачили, що чистити овочі ним потрібно таким чином, щоб два рази зрізалася поверхню. Однак ми це робимо чомусь по іншому і чистимо тільки в одну сторону. Адже це менш продуктивніше майже ніж у два рази.

Контейнер паперовий для китайської їжі

Ці картонні контейнери з їжею напевно кожен пробував відкрити і їсти звідти. Однак контейнер незручний, з нього важко дістати їжу і тим більше дерев’яними паличками. Але ви повинні знати, що цей контейнер розкладається і його можна розкласти та вийде звичайна картонна тарілка, з якої зручно їсти.

Курині крильця

До
Курині крильця

Їх кожен їв. Але їх важко їсти, бо у них дві кісточки. При тому, що м’яса там мало. Але цей процес можна зробити простіше. Візьміть крильця двома руками і покрутіть їх з боку в бік. Потім витягніть одну кісточку, а потім іншу і вже їсти далі набагато простіше.

Чай та кава

Якщо у вас є білі кросівки та ви часто їх мажете і хочете, щоб вони були іншого кольору, то чай або кава для цього підійдуть. Спробуйте пофарбувати їх таким чином, як показано в відео і відразу у вас будуть інші кросівки.
Що ще ви робили неправильно в житті, можете подивитися на відео нижче.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.