Маленька собачка кличе тата до сніданку – незабутнє і миле відео!

Особливо це видно на відео нижче. Дівчина приготувала татові сніданок і кличе його. Але в першу чергу це почула його маленька собачка і побігла кликати до столу.

Більшість собак розумні, але по-різному: робочі породи вчаться швидко виконувати роботу завдяки своїм інстинктам і природним здібностям, в той час, як інші породи мотивовані своїм сильним бажанням принести задоволення.

Але сам по собі інтелект не робить автоматично хорошого вихованця. Щоб виявити природний розум своєї собаки, ви повинні вивчити породу, витратити необхідний час на дресування і зрозуміти його природні риси, наприклад, швидко він вчиться або повільно і стійко.

Однак є собаки які маленькі за розміром, але чомусь відразу до них з’являється симпатія і найголовніше вони дуже відчувають настрій господаря і практично розуміють всі що вони хочуть. Це дивно, але навіть якщо ви не будете спеціально тренувати собаку з різних причин, а вона просто живе у вас вдома, то через час маленький чотириногий друг буде розуміти вас з півслова.

сніданок
Сніданок

Особливо це видно на відео нижче. Дівчина приготувала татові сніданок і кличе його. Але в першу чергу це почула його маленька собачка і побігла кликати до столу. Як це вона мило робить, можна побачити на відео. Спершу для сміху тато не реагує на заклик свого чотириногого улюбленця, але собачка не відстає і наполегливо кличе його до сніданку.

І коли тато нарешті йде на кухню – подивіться як вона радіє, що їй вдалося привести його до сніданку. Сам чоловік теж задоволений – це чутно по інтонації в голосі. Все-таки за ним опікуються на тільки дочка, але і чотириногий друг.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.