Ротвейлер став зіркою Тік Тока: він виконує будь-яке прохання господаря (Відео)

Вони настільки віддані хазяїнові, що намагаються у всьому йому догодити. Подивіться на відео нижче на собаку-помогаку і переконайтеся в цьому.

Ротвейлери – хороші сімейні собаки?

Ротвейлери – це звичайні собаки, вони ласкаві та лояльні стосовно своїх родин. Вони прекрасні члени сім’ї, а також відмінні сторожові собаки для сімей. Вони прагнуть слідувати за своєю коханою людиною з кімнати в кімнату, тому завжди знаходяться в межах видимості. Вони добре ладнають з дітьми та іншими собаками, але ви все одно повинні наглядати за ними.

Порада: обгороджений двір краще, ніж розплідник, і їх не слід прив’язувати або пов’язувати протягом тривалого часу, тому що вони погано себе почувають в ізоляції та можуть розвинути неприємні риси.

Це соціальні собаки, і по можливості вони повинні знаходитися поруч з людьми та іншими собаками. Вони здатні до деструктивної поведінки, яке може бути викликане нудьгою або тривогою. Ротвейлери гавкають при необхідності та можуть соромитися незнайомців. Вони дуже чутливі через свого інтелекту і тісній прив’язаності до своєї сім’ї.

Навчання

Ротвейлери – одна з 10 найрозумніших порід собак, тому вони добре піддаються дресування, і ми настійно рекомендуємо допомогти їм реалізувати свій потенціал.

Яка їхня тривалість життя?

ротвейлер
Ротвейлер

Більшість ротвейлерів мають тривалість життя 8-12 років.

Скільки їм потрібно вправ?

Через свого інтелекту і рівня енергії ротвейлери потребують фізичних і розумових вправ.

Ротвейлери відносяться до собак з середньою і високою енергією, і їм рекомендується проводити по два тренування в день. Ротвейлери можуть бути дуже грайливими, тому непогано мати вдома іграшки для собак. Вони люблять бігати, а здорові дорослі можуть бігати зі швидкістю від 20 до 25 миль в годину.

Розумові вправи

Щоб стимулювати інтелект, вам потрібно буде дати йому деякі розумові вправи. Ви можете виконати це завдання, граючи зі своїм щеням в захопливі інтерактивні ігри або навіть навчаючи його трюкам. Ігри для мозку – ще один спосіб стимулювати інтелектуальне здоров’я.

Ротвейлери пускають слину?

Слина, ймовірно, стане частиною життя. Деякі ротвейлери пускають слину більше, ніж інші, і це частіше зустрічається у великих самців з відвислою верхньою губою. Якщо ви помітили рясне слиновиділення, це може бути ознакою чогось, наприклад, захворювання ясен або зубної інфекції, хвороби, лизання або вживання в їжу чогось отруйного.

Вони настільки віддані хазяїнові, що намагаються у всьому йому догодити.

Подивіться на відео нижче на собаку-помогаку і переконайтеся в цьому.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.