Кот, якого виростила миша: миле і захоплююче відео!

Ви напевно ніколи не чули, щоб кошеня вигодувала миша? Однак можете в цьому переконатися, подивившись відео нижче.

Одомашнення і використання собак і кішок в якості компаньйонів могло різною мірою змінити режим харчування цих тварин. Більш легкий доступ до їжі та сталість якості харчів привели до збільшення споживання і можливості зниження витрати енергії в цілому. Отже, підвищується ризик ожиріння.

Водночас збільшилася тривалість життя домашніх тварин, а разом з цим і виникли інші хронічні що прогресує захворювання, такі як остеоартрит, рак, а також імунні та когнітивні розлади. Здорові собаки та кішки їдять різноманітну їжу. Протягом 24 годин більшість собак їстимуть 1-3 приймання їжі, тоді як більшість кішок їстимуть часто невеликими порціями, до 18 в день.

ри
Руде кошеня

Хоча запах, консистенція, смак і засвоєні дієтичні звички визначають, яку їжу їстиме собака, більшість собак їдять без розбору. Такій поведінці навчилися вибагливі собаки-жебраки.

Точно так же запах, консистенція, смак і засвоєні харчові звички визначають, яку їжу віддає перевагу кішка, але на то, скільки кішка буде їсти, впливають такі чинники, як шум, світло, харчові контейнери, присутність або відсутність людей або інших тварин (включаючи інші кішки), фізіологічний стан і хвороба. Кішки можуть і будуть відмовлятися від їжі аж до голоду в стресових умовах.

У деяких собак і кішок є адекватний контроль апетиту і вони підтримують оптимальний стан тіла навіть при зміні дієти. Навпаки, інші собаки та кішки переїдають, споживають занадто багато калорій і страждають ожирінням. Товщина жирового шару над грудною кліткою і тазовими кістками є хорошим індикатором ожиріння, як і регулярна оцінка стану тіла з плином часу.

Однак якщо кошеня буде вигодовувати інша порода, наприклад собака або невеликій лісовий звірок – він все одно виросте здоровою.

Але ви напевно ніколи не чули, щоб кошеня вигодувала миша? Однак можете в цьому переконатися, подивившись відео нижче.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.