Як прожити цілий день на 0 гривень? Практичні поради та повчальне відео

Ви повинні знати, що можна прожити день на "0" гривень. Як це зробити - ви можете подивитися на відео нижче.

Ці поради експертів допоможуть вам скоротити витрати на продукти без шкоди для харчування.

Плануйте

Проведіть інвентаризацію того, що у вас є під рукою, щоб не перекупити. Складіть докладний список покупок на основі ваших потреб і щотижневого плану меню, а також візьміть до уваги, як ви плануєте використовувати залишки.

Легко перекусіть перед тим, як відправитися за покупками, і дотримуйтеся списку покупок, щоб уникнути імпульсивних покупок або дорогих помилок, таких як падіння на вітрини в кінці проходу.

Вибирайте здорову їжу – вона дешевша

Здорова їжа
Здорова їжа

Економія була отримана коштом зменшення розмірів порцій і покупки меншої кількості висококалорійних продуктів, які, як правило, збільшують кількість, витрачений в продуктовому магазині. Люди, як правило, багато витрачають на ці додаткові послуги – продукти, які додають калорій, але не мають особливої живильної цінності, наприклад газовані напої, випічку і чипси.

Купуйте продукцію в сезон

Робіть покупки на місцевому фермерському ринку за вигідними цінами на місцеві продукти.

Подумайте про заморожену, консервовану або сушену їжу

Наступного разу, коли ви будете збирати інгредієнти для рецепта, спробуйте використовувати заморожені, консервовані або сушені продукти. Вони можуть бути дешевше свіжих, але при цьому однаково поживні. Продукти зазвичай заморожують, консервують або сушать на піку стиглості, коли в них багато поживних речовин. Рибу і птицю часто піддають швидкому заморожуванню, щоб мінімізувати пошкодження морозильної камери та зберегти свіжість.

А ще ви повинні знати, що можна прожити день на “0” гривень. Як це зробити – ви можете подивитися на відео нижче.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.