Пара перетворила будинок 1930 років в сучасний барвистий будинок своєї мрії (Фото)

Проте шлях оновлення далекий від завершення для пари, яка тепер приступає до розширення свого будинку, щоб створити набагато більшу кухню і їдальню.

Емма і Джек повністю змінили свій будинок 1930 років в Північному Тайнсайде після того, як їх надихнув переїхати в новий район з-за епізоду фільму Кірсті і Філа Love It Or List It.

Пара з північного сходу повністю перетворили сумовитий двоквартирний будинок в барвистий будинок своєї мрії, не дивлячись на те, що раніше у них не було абсолютно ніякого досвіду ремонту.

Емма і Джек купили свій застарілий будинок 1930 років в Каллеркоутсе, невеликому селі в Північному Тайнсайде, ще в 2019 році за 289 950 фунтів стерлінгів, раніше орендувавши квартиру в центрі міста в Ньюкаслі.

Д
Будинок 1930 років

Хоча пара спочатку планувала здійснити покупку недалеко від центру міста, де вони обидва працюють вченими-дослідниками в Університеті Ньюкасла, їх надихнув епізод з фільму Кірсті та Філа”Люби це або перерахуємо”.

Коли Філ відвіз пару з міста і попрямував до узбережжя в затоці Уитли, Емма і Джек вирішили, що це буде їх переїзд. Вони швидко звузили коло пошуку до кількох прибережних містечок на північному сході, що дозволило їм дістатися до роботи менш ніж за пів години, але, що більш важливо, дозволило їх бюджету розтягнутися до будинку з садом замість квартири.

Після програшу трьох інших будинків пара, нарешті, отримала пропозицію про ідеальний будинок в ідеальному районі.

Д
До ремонту
Після ремонту

Емма і Джек повністю випотрошили будинок, щоб можна було перемонтувати електропроводку, перемістити котел, встановити підлоги з підігрівом і заново обштукатурити, не кажучи вже про повністю нової ванній кімнаті.
Щоб заощадити на витратах, більшу частину роботи вони зробили самі, включаючи облицювання новою ванною плиткою і всю фарбування.
Результати говорять самі за себе, і тепер будинок став зовсім невпізнанним, з яскравим сучасним декором і яскравими спалахами кольору в кожній кімнаті.

Емма і Джек навіть почали ділитися підказками та порадами, які вони дізналися під час своєї подорожі по ремонту, включаючи кілька прийомів, як заощадити гроші на цьому шляху, від вторинної переробки до фарб підбору кольору.

До ремонту
Після ремонту

Проте шлях оновлення далекий від завершення для пари, яка тепер приступає до розширення свого будинку, щоб створити набагато більшу кухню і їдальню.

“Коли ми шукали будинок, ми знали, що нам або потрібно щось, що вже було розширено, або у нас є потенціал для розширення. Нам дійсно подобаються великі кухні, їдальні, житлові приміщення відкритого планування, так що це було – найважливіше для нас”, – пояснила Емма.

“Коли ми прийняли нашу пропозицію по дому – ймовірно, в той день, коли воно було прийнято – ми сіли з пляшкою вина і почали малювати плани розширення. У мене все ще є папка, в якій є всі ці маленькі начерки того часу.”

“Моя улюблена частина тижні – наші ранні суботні ранкові прогулянки по набережній”, – сказала Емма. “Трохи шалено думати, що ми повинні дякувати за це Кірсті Олсопп і Філ Спенсер”.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.