Бездомний чоловік проник на весілля, забрав мікрофон у тамади і заспівав: дивовижна і душевна історія (Відео)

Що сталося далі та, як у Володимира з'явився шанс повернутися у своє життя і возз'єднатися з сім'єю, ви можете подивитися на відео нижче.

Ніхто не застрахований від суми та тюрми. Багато в цьому переконуються на власному досвіді. Інші не вчаться на досвіді друзів або поруч живуть людей і тому потрапляють також в таку ситуацію, коли нічого не залишається в житті, крім як жити на вулиці.

Така історія трапилася з Володимиром, людиною вже у віці. Він щодня ходив по вулицях в надії знайти, де заробити гроші. Річ у тому що він був бездомним і таких людей неохоче брали на роботу, навіть тимчасову.

Пошуками він займався постійно, щоб вибратися з тієї ситуації, в якій опинився. Йому потрібно було десь спати, що, то їсти й одягатися.

Володимир не по своїй волі опинився на вулиці та став бездомним. Він працював на фірмі, але з ним не розрахувалися і вигнали на вулицю. Переночувавши в під’їзді його там побачили хулігани та побили, обікрав його до нитки. Потрапивши в лікарню, його підлікували та знову відправили на вулицю вже без документів.

Так він поневірявся деякий час і у нього виявився провал в пам’яті. Він не пам’ятав, де його сім’я.

весілля
Весілля

Проходячи біля ресторану він зіткнувся з напідпитку нахабним молодою людиною, який причепився до нього і запропонував Володимиру парі, якщо він заспіває на весіллі, то отримає гроші. Володимир погодився. Зайшов до зали, взяв у тамади мікрофон і почав співати.

Спершу його хотіли вигнати, але коли почули як він співає все завмерли, і слухали. Особливо пісня сподобалася нареченій. Що сталося далі та, як у Володимира з’явився шанс повернутися у своє життя і возз’єднатися з сім’єю, ви можете подивитися на відео нижче.

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.