Модна екзотична зачіска собаки змушує людей зупинятися на вулиці (Фото)

Елла каже, що їх часто зупиняють на вулиці, щоб сфотографуватися, коли незнайомі люди кажуть, що який він класний і милий.

Елла Мей Маллинс підстригла свою собаку кефаль, побачивши, що цей образ знову увійшов в моду, і каже, що її дев’ятирічного Крім тепер порівнюють із зіркою Tiger King Джо екзотика.

Власник собаки каже, що її популярного вихованця часто зупиняють на прогулянці для фотографій незнайомці, які порівнюють його зовнішній вигляд з Джо екзотики з популярного документального фільму “Король тигрів”.

Елла Мей Маллинс з Мемфіса, США, говорить, що після того, як вона побачила, що всі діти в цьому районі постригається кефаль, вона хотіла, щоб її дев’ятирічний Крім не відставав від моди.

Волосся Джорджа були коротко зрізати, за винятком пасом довгих що спадає пасми на потилиці – і тепер всі думають, що він схожий на зоряного двійника.

Вона сказала: “Мене дійсно смішить те, що люди були схожі на нього на Джо Екзотика, і люди знаходять смішним те, що він так сильно нагадує їм себе”.

М
Модна стрижка

“Я думаю, що це суміш його золотистих світлих локонів і стрижки кефаль, яка робить їх такими схожими. Ми не хотіли, щоб він пропустив задоволення від кефалі, навіть якщо це означає, що він має схожість з Джо екзотика. Ми стригли його як лев уже кілька років. насправді ідея спробувати кефаль в основному належала моєму чоловікові. він подумав, що це буде відмінним відмінністю від його звичайного стилю, і, оскільки він в будь-якому випадку такий милий, ми знали, що він буде мати гарний вигляд з нею. Отже, ми просто попросили грумера зробити це можливим. це приголомшливо”.

Елла каже, що їх часто зупиняють на вулиці, щоб сфотографуватися, коли незнайомі люди кажуть, що який він класний і милий.

Вона каже, що впала в істерику після того, як вперше побачила як він виглядає, коли забирала його додому від грумерів, додаючи: “Я думаю, йому теж подобаються його нове волосся. Здається, він дійсно добре їх розгойдує. Джордж все одно любить увагу, тому йому особливо подобалося те додаткову увагу, яку він отримував через свою нової кефалі “.

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!