Дівчина намалювала медичну маску на обличчі, щоб зайти в супермаркет (Відео)

Пара нібито завантажила в соціальних мережах відео під назвою "Ексклюзивні розіграші в Facebook", в якому Лея ходить по супермаркету без маски.

Ютубер Джош Палером Лін і модель з Instagram Лея Се зіткнулися з негативною реакцією після того, як відео, на якому вони входять в супермаркет на Балі з намальованими на обличчях масками, стало вірусним.

Лея намалювала маску на обличчі після того, як їй відмовили у вході в супермаркет.
Кажуть, це все забави та ігри, залучення в вірусні розіграші. Що ж, якщо ви не перебуваєте в епіцентрі глобальної пандемії.

Дві впливових особи опинилися в скрутному становищі на індонезійському острові Балі після того, як вони нібито знехтували обмеженням по пандемії в рамках вірусної проблеми в соціальних мережах.

Повідомляється, що ютубер Джош Палером Лін і інстаграммер Лея Се спробували зайти в місцевий супермаркет, але їх не пустили за те, що вони не носили маску.

Коли Лея, яку в соціальних мережах називають Лішей, повернулася, вона, як кажуть, намалювала синю хірургічну маску на обличчі, і їй дозволили увійти.

Жінка позує після того, як намалювала синю хірургічну маску на обличчі
Пара нібито завантажила в соціальних мережах відео під назвою “Ексклюзивні розіграші в Facebook”, в якому Лея ходить по супермаркету без маски.

Намальована медична маска

Хоча відео тепер, схоже, було видалено з соціальних мереж Джоша і Леї, Coconuts Bali повідомляє, що з того часу кадри були опубліковані на різних веб-сайтах, що викликало у пари величезну негативну реакцію.

Джош і Лея з того часу випустили відео разом зі своїм законним представником, вибачившись за відео і заявивши, що вони не мали на увазі неповагу.
“Намір зняти це відео зовсім не було проявом неповаги або закликом всіх не носити маски. Я зробив це відео, щоб розважати людей, тому що я творець контенту, і моя робота – розважати людей”, – сказал Джош.
“Однак я не розумію, чому, то, що я зробив, насправді викликало багато негативних коментарів з боку користувачів мережі та багато побоювань”.

Він додав: “Ми ще раз хочемо вибачитися за те, що зробили, і обіцяємо більше не робити цього. Я хотіла б запросити всіх в Індонезії та на Балі завжди носити маски для нашої власної безпеки та здоров’я. Так що ми можемо допомогти Балі знову здобути популярність серед туристів”.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.