Чоловік закрив холодильник на замок, вважаючи, що бабуся об’їдає сім’ю: результат здивував їх (Відео)

Що сталося далі і які відносини стали у Вадима зі своєю бабусею, ви можете дізнатися, подивившись відео нижче.

Неймовірна історія трапилася в одній сім’ї. Старенька Галина Михайлівна вранці встала та у неї був гарний настрій. Непоганий сон їй приснився і вона подумала, що можливо сьогодні пенсію принесуть або піднімуть. У хорошому настрої вона пішла на кухню і почала варити ранкову кашу.

Галина Михайлівна включила старенький телевізор і слухала новини. Дістала м’який батон і в передчутті сніданку і в чудовому настрої села за стіл. Коли вона почула, що хтось дзвонить до них. Напевно у сусідки знову цукор закінчився, подумала Галина Михайлівна.

Але на порозі вона побачила Вадика – її онука. Старенька зраділа. Онук розповів, що він вже як місяць звільнився з в’язниці. Чи не приходив до неї тому, що у нього були борги і йому довелося продати батьківську квартиру. Прийшов онук до неї без речей. Галина Михайлівна поцікавилася, де він буде жити. Вадик сказав, що сподівається пожити у неї та запитав, чи не вижене вона його?

Старенька кухня

Галина Михайлівна сказала, що буде рада, що він у неї зупинитися і їй буде не нудно і підмога їй буде на старості років. Вадик сказав, що вже був на кладовищі та прибрав на могилі своїх батьків.

Бабуся зраділа, що буде хоч з ким словом перемовитися на старості років. Вадим сказав ще, що вже роботу він знайшов і не буде сидіти на шиї у бабусі. Роботу він дійсно знайшов – трудився на ринку.

Що сталося далі і які відносини стали у Вадима зі своєю бабусею, ви можете дізнатися, подивившись відео нижче.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.