ТОП-15 найбільш дивних і неймовірних приватних будинків в світі (Відео)

Однак є і більш незвичайні та дивовижні приватні будинки, про які ви навіть не чули. Побачити ви їх можете на відео нижче.

Найдорожчі будинки на планеті

З дев’ятизначними цінами, які гарантовано змусять вас відволіктися, найдорожча житлова нерухомість у світі – це ідеальні ігрові майданчики для мільярдерів – мільйонери не обов’язково.
Ці екстравагантному маєтку на ринку прямо зараз пропонують все розкішні зручності, які тільки можна уявити, і навіть більше.
Налаштуйтеся на розкіш і помилуйтеся незвичайними та найдорожчими будинками, які можна купити за гроші.

Королівський особняк, Лондон, Великобританія: 96 мільйонів доларів (75 мільйонів фунтів стерлінгів)

Цей розкішний будинок, внесений до списку JamesEdition за 96 мільйонів доларів (75 мільйонів фунтів стерлінгів), вважається одним з найбільш виняткових (і дорогих) приватних резиденцій Лондона. Ця велична резиденція, розташована за приватними воротами на усадженому деревами проспекті на північному заході Лондона, займає площу 25 000 квадратних футів і була виконана з особливою точністю.

У цьому приголомшливому особняку є 10 спалень і 10 ванних кімнат, а також великий вестибюль подвійний висоти в центрі будинку з красивою кам’яними сходами, ліфтом і великою каскадною люстрою. Кожен номер еклектично оформлений з використанням позачасових предметів інтер’єру та унікальних сучасних елементів декору, а старовинні архітектурні елементи додають будинку індивідуальності та привабливості.

Королівський особняк
Королівський особняк

Тут є простора вітальня і їдальня з французькими дверима, ведучими в ландшафтний сад і затонулий двір – ідеальне місце для розваг. Тут також є офіс, гардеробна і сімейна кухня з висококласною технікою Gaggenau.
Ваша домробітниця і дворецький також можуть жити на території будинку завдяки автономним приміщенням для персоналу, які включають три спальні та три ванні кімнати.

У відомому готелі також є критий басейн і спа з джакузі, сауною, турецькою лазнею та процедурними кабінетами. Після масажу ви можете сісти в барі та насолодитися коктейлем або відправитися в домашню ігрову кімнату або в 12-місцевий кінотеатр для кіномарафону.
Є також два винних льохи з клімат-контролем і охороняється підземний гараж з гідравлічним автомобільним ліфтом. Що ще вам може знадобитися?

Le Palais Venitien, Приморські Альпи, Франція: 140 мільйонів доларів (109 мільйонів фунтів стерлінгів)

Розташований на чудовій панорамній ділянці в Каннах, Франція, Le Palais Venitien має понад шість акрів землі та коштує 140 мільйонів доларів (109 мільйонів фунтів стерлінгів).
Цей розкішний палац “під ключ”, з якого відкривається вид на Середземне море, був побудований в 1990 році, але при цьому зберіг всю пишноту і драматизм класичного венеціанського дизайну.

Однак є і більш незвичайні та дивовижні приватні будинки, про які ви навіть не чули. Побачити ви їх можете на відео нижче.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.