ТОП-10 найбільш аномально великих тварин в світі (Відео)

Ви хочете дізнатися хто входить в ТОП-10 найбільших тварин у світі? Тоді вам потрібно подивитися відео нижче.

Люди можуть бути тими, хто зламав код на мобільних телефонах, писемного мовлення і нарізав хліб, але царство тварин дає багато з точки зору розмірів і сили. Так, це була людина, яка написала “Ромео і Джульєтту”, як і винахідник пилотяга, але ці досягнення не мають великого значення для краба шириною 12 футів або птиці вагою 300 фунтів. Як люди, ми можемо тільки схилити голови перед цими величезними королями та королевами тваринного світу.

Всі тварини, включені в цей список, мають одну спільну рису: вони значніше будь-якого іншого тварини у своєму роді, що може мати якесь відношення до еволюційної тенденції. В останні роки з’явилися нові дослідження в підтримку правила Коупа, згідно з яким протягом поколінь тварини будуть розвиватися і ставати більшими. Це Стенфордського дослідження показало, що, хоча не обов’язково, щоб всі тварини ставали більше з часом, ті, які вже були більші, еволюціонували та розгалужувалися, щоб стати більш різноманітними, що в кінцевому підсумку може виявитися корисним з точки зору виживання.

При цьому, безумовно, є деякі стародавні істоти, незбагненні розміри яких зробили б їх небажаними гостями в сучасному світі. Візьмемо вимерлого Titanoboa, наприклад: змію вагою 3 000 фунтів і 48 футів довжиною, останки якої були виявлені в Колумбії.

Ссавці: Синій кит

Синій кит

Синій кит – найбільша тварина на Землі, можливо, найбільше з коли-небудь існували, зазвичай від 70 до 90 футів в довжину. (Хоча є записи про деякі, які перевищили 100-футову позначку). Цих китів знаходили в кожному океані по всій земній кулі, часто подорожуючи парами; райони біля узбережжя Каліфорнії містять найбільш густонаселену. Не дивно, що для того, щоб бути таким великим, потрібно багато калорій: сині кити можуть з’їдати від 2 до 4 тонн криля (креветочного ракоподібних) в день.

Ви хочете дізнатися хто входить в ТОП-10 найбільших тварин у світі? Тоді вам потрібно подивитися відео нижче.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.