ТОП кращих приколів зі смішними тваринами – навряд чи ви утримайтеся від сміху! (Відео)

Як веселять тварини своїх господарів? Хочете побачити смішні приколи ваших вихованців? Тоді подивіться відео нижче.

Від лоскоту до гри в м’яч тварини виявляють певну поведінку просто для розваги, навіть насолоджуючись відчуттями, які невідомі людям.

Результати, опубліковані в останньому виданні Applied Animal Behavior Science, мають моральне значення, стверджує автор Джонатан Балкомб. Він вважає, що вчені, захисники природи та інші захисники прав тварин не повинні залишати поза увагою тваринну радість.
“Здатність отримувати задоволення означає, що життя тварини має внутрішню цінність, тобто цінність для людини, що не залежить від його або її цінності для кого-небудь ще, включаючи людей “, – пояснив Балкомб, старший науковий співробітник Комітету лікарів за відповідальною медициною.
Він визначив, що тварини відчувають щастя заради щастя, пов’язаного з грою, їжею і дотиками.

Спостереження за оселедцевими чайками в Вірджинії, наприклад, показали, що ці птахи грають в “пастку”, кидаючи молюсків і інші маленькі тверді предмети, якби вони були бейсбольними м’ячами, просто для чистого задоволення.
Що стосується їжі, зелені ігуани йдуть на все, щоб знайти свіжий листовий салат, навіть якщо вони забезпечені достатньою кількістю більш поживного корму для рептилій. Дослідження на інших тваринах показують, що деякі продукти, незалежно від рівня їх харчування, змушують тварин виділяти доставляють задоволення опіоїди в організмі.

Що ти зробив?

Що стосується дотиків, людина може піти в спа-центр для грязьової ванни та масажу, але природа створює свої власні спа для бегемотів в прісноводних джерелах в Кенії. Там збираються валяються бегемоти, входячи та виходячи зі станцій очищення, де збираються кілька видів риб, щоб пощипати паразитів бегемота, в’ялу шкіру, грибкові освіти та багато іншого.
Бегемоти навмисно розсовують пальці ніг, розсовують ноги та тримають роти відкритими, часто розслабляючись під час цих спа-процедур, що іноді засипають, – згадує Балкомб.

Тварини також можуть відчувати задоволення, що виходять за рамки людських почуттів. Електричні риби, схоже, люблять давати один одному заохочуючи заряди, наприклад, в той час, як дельфіни використовують тихі тріскучі клацання біля своїх геніталій, що здається способом зробити приємність іншому.

Хоча практично всі тварини шукають задоволень, Балкомб вважає, що деяким видам не вистачає розваг.

Як веселять тварини своїх господарів? Хочете побачити смішні приколи ваших вихованців? Тоді подивіться відео нижче.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.