Вмираючий дідусь почув, як за дверима реанімації ділять його спадок: що сталося далі? (Відео)

Що саме придумав дідусь і як він привів колишніх дружин в лють, ви можете дізнатися з відео нижче.

Марлен Іванович прийшов до тями в реанімації та глянув на прилади навколо. Він розумів, що йому залишилося недовго жити. І в мозку промайнуло все життя. Він згадав, що його батько назвав на честь Маркса і Леніна і вийшло ім’я Марлен. Він до нього звик і люди навколо теж.

Доля до нього була прихильна. Марлен організував свій бізнес і ніколи ні в чому не потребував. Особливо він любив жити весело і легко. Однак ніколи не забував жертвувати день нужденним. З грошима Марлен розлучався легко і ніколи не шкодував про втрачені можливості. Протягом усього життя у нього було кілька дружин, багато дітей і онуків.

Дружини все були меркантильні і їх цікавили тільки гроші. Дітям Марлен допомагав. І ось зараз перебуваючи в реанімації, він зловив себе на думці, що у нього сьогодні день народження йому 90 років і нікого немає поруч. Сумно і прикро, але напевно це розплата за його відчайдушне життя.

Потойбічний світ

Раптом він побачив симпатичну жінку, яка сиділа поруч на ліжку і не зрозумів звідки вона тут взялася. Звернув увагу Марлен, що прилади, які контролювали його стан не працювали. Марлен зловив себе на думці, що напевно він помер. Дівчина підтвердила йому це і сказала, що вона є провідником у потойбічний світ.

Марлен поцікавився, хто там за дверима галасує? Дівчина сказала, що це родичі і його колишні дружини, які вже ділять між собою його спадок. Марлена це розлютило і він придумав як вчинити далі.

Що саме придумав дідусь і як він привів колишніх дружин в лють, ви можете дізнатися з відео нижче.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.