Кошеня, якого вважали “хворим “, виявився неймовірно рідкісним котом-вовком (Фото)

Ветеринар сказав, що це насправді викликано рідкісною генетичною мутацією, яка зробила її кішкою-вовком.

Бріанна Уолтон боялася, що її кошеня серйозно захворів, коли у нього почав випадати хутро, і вона була спантеличена, коли ветеринари з’ясували, що це насправді надзвичайно рідкісна кішка-вовк.

29-річна Брианна Уолтон боялася, що її семимісячне кошеня Грейсі може захворіти після того, як у неї почали втрачати величезні грудочки шерсті.

Любитель кішок зі штату Мен в США виростила двох дорослих кішок, коли одна з них народила послід кошенят, в яких містилася Грейсі.

Бріанна, яка працює фотографом, вирішила залишити Грейсі в якості домашнього вихованця, але всього через п’ять тижнів вона зрозуміла, що щось не так, коли вона почала втрачати весь свій хутро.

Господиня кішки-вовка

“Грейсі було близько п’яти тижнів, коли вона почала втрачати волосся на мордочці”, – згадувала вона. “Потім вона повністю втратила більшу частину свого волосся протягом наступних двох тижнів, і я дуже занепокоївся тим, що вона захворіла, тому я відвела її до ветеринара. Вони зробили один огляд без аналізів і прийшли до висновку, що, ймовірно, це була лихоманка, але в іншому вона була абсолютно здорова і не потребувала додаткового особливої уваги”.

Кошеня-вовк

У той час як Брианна була переконана, що її домашня тварина з сімейства котячих, можливо, страждає якоюсь недіагностованою хворобою, вона була повністю збита з пантелику, коли ветеринар сказав, що це насправді викликано рідкісною генетичною мутацією, яка зробила її кошкой- вовком.

Кішки-вовки, також відомі як Lykoi, – це домашні кішки, у яких всього один шар вовни, який линяє кожні шість місяців, що робить їх разюче схожими на перевертнів.

Дізнавшись, що її кішка насправді здорова, Бріанна почала ділитися кліпами з унікальною зовнішністю кішки в TikTok і швидко стала вірусною сенсацією завдяки своїй незвичайній зовнішності.

“Грейсі схожа на перевертня, і я думаю, що це круто”, – сказала Брианна.
“Я сподівався, що це може (стати вірусним), тому що я дійсно відчувала, що вона була єдиною у своєму роді кішечкою з дуже особливою історією, тому я рада, що це сталося. Люди кажуть, що ніколи не чули про кішок-вовків, але тепер, коли вони є, вони теж хочуть завести таку “.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.