Художник створив унікальний скейтпарк, схожий на сковороду з яєчнею і беконом (Фото)

Сковорода має вигнуті сторони з вирізом, два горбатих яйця в центрі та один шматок смугастого бекону, який діє як пандус, що веде до ручки сковороди.

У світі є багато незвичайних речей, в тому числі створених людьми.

Деякі будують незвичайні будинки, які залучають погляди публіки, інші будують дорогі будинки, які дивують і захоплюють людей. Але є незвичайні речі, які змушують людину посміхнутися, як тільки він гляне на неї.

Людської фантазії немає меж і це видно на прикладі скейтпарку, який виконаний у вигляді сковороди з яйцями та скибочкою бекону.

Громадський скейтпарк, який є частиною арт-інсталяції, був спроєктований художником Джоном Хіллдінгом, який сказав, що місцева реакція була просто обурливо позитивною.

Сковорода площею 3600 квадратних футів має вигнуті сторони з вирізом, два горбатих яйця в центрі та один шматок смугастого бекону, який діє як пандус, що веде до ручки сковороди.

Сковорода – скейтпарк

Скейтпарк, розташований в Уілксоне, що в окрузі Пірс, штат Вашингтон, став незмінним фаворитом місцевих жителів, хоча він ще не закінчений.

Роботи над парком почалися в грудні 2020 року компанією Grindline, що займається будівництвом ськейтпарков, і сином Хілдінга Емілем.
Ранні конструкції містили гігантський шпатель, але він був спрощений для зниження витрат.
Виступаючи перед місцевим новинним агентством The Courier Herald, Джон сказав: “Я думаю, що з цими величезними або великими ідеями це дійсно проблема, тому що ви не знаєте, поки не закінчите, чи вийде це чи що з цього вийде.”

Художник повідомив місцевій газеті The News Tribune, що цей проєкт став його мрією, що збулася.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.