Найкращі приколи в інтернеті: чи не впадіть зі стільця! (Відео)

Обов'язково подивіться відео в кінці статті і ви виявите, що поганий настрій зникло самою собою!

Підіймайте собі настрій. Справа не в уникненні. Справа у визнанні. Це про любов до себе. Це твій день. Настав твій момент. Це твоє життя. Це варто того.

Як підбадьорити себе і підняти настрій? Вчені та лікарі радять кілька способів, однак останній – найдієвіший! Прочитайте до кінця статтю і подивіться відео, у вас обов’язково підніметься настрій.

Керуйте своїм розумом

Або просто протестуйте його.
Вербальна частина нашого розуму обробляє близько 40 біт інформації в секунду. Невербальна частина нашого мозку обробляє близько 11 мільйонів біт інформації в секунду. Тому, коли вербальна частина вашого розуму говорить вам: “Все відстій”, він не засновує свій висновок на великій кількості інформації. Просте спостереження за тим, що ваші думки не служать вам, і знання того, що ваші думки не засновані на всій істині, може допомогти вам знайти свободу від них.

Очиститеся

Ви можете медитувати різними способами. Ходьба, дихання, уважність, сидіння. Будь-який спосіб, який працює для вас, хороший. Дозвольте собі бути з чим завгодно, крім своїх думок: вдихати спокій і видихайте негатив.

Це смішно!

Просіть про допомогу.

Уявна розмова не виходить? Простягни руку. Попросити допомоги. Великі люди, успішні люди, люди, які здаються підживлює бездонним джерелом впевненості, – все простягають руку і просять про допомогу, якщо вони її потребують. Кому ви можете зателефонувати та запитати: “Чи можете ви просто сказати мені, що я класний?”

Як ти хочеш себе почувати?

Отже, ви зараз погано себе почуваєте. Як ти хочеш себе почувати? Піднесений. Сильний. Здоровий. Щасливий. Впевнена у собі. Що ви робите, що змушує вас так себе почувати? Зроби це зараз.

Сказати дякую

Подяка може миттєво підняти настрій. Складіть список з 10 речей, за які ви вдячні. Чи знаєте ви, що частина мозку, що відповідає за подяку, відрізняється від тієї частини мозку, яка відповідає за турботу? І що один не може бути активований, коли інший активований? По суті, активуючи подяку, ми деактивувавши занепокоєння.

Успіхів!

Обов’язково подивіться відео в кінці статті та ви виявите, що поганий настрій зникло самою собою!

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.