ТОП-10 найпопулярніших випусків кіножурналу з СРСР – “Фітіль ” (Відео)

Нижче пропонується відео підбірка з 10 найвідоміших і улюблених серій "Фітіль". Подивіться їх знову і згадайте той час коли, ви були молоді.

Як підняти собі настрій? Дуже просто це робилося в СРСР для народу. Смішний і з гумором кіножурнал “Фітіль” завжди підіймав настрій.

Як правило, в ньому грали знамениті та всіма улюблені артисти.
Юрій Нікулін, Фаїна Раневська, Крамаров і інші – могли тільки одним своїм виглядом змусити сміятися глядачів.

Юрій Нікулін

Протягом багатьох років “Фітіль” був улюбленим кіножурналом. У ньому висміювалися різні випадки з життя звичайних людей і напевно не було жодної людини, хто хоч раз би не подивився хоча б одну серію.

І зараз якщо багато, ті хто народився в СРСР з посмішкою і ностальгією згадують цей кіножурнал. Його крутили перед основним фільмом в кінотеатрах і по телевізору. Іноді людям було навіть цікавіше подивитися “Фітіль” ніж сам фільм після нього.

Сучасна молодь навряд чи посміхнеться дивлячись цю добірку, а деякі напевно і не зрозуміють про що мова. Просто час був інший, цінності інші та мораль інша. Хоча це спірне питання – молодь у нас теж просунута і деяких ця відео підбірка також розвеселить. Якщо ні – запитайте у своїх батьків або бабусь і дідусів – нехай пояснять вам чому потрібно сміятися!

Нижче пропонується відео підбірка з 10 найвідоміших і улюблених серій “Фітіль”.
Подивіться їх знову і згадайте той час коли, ви були молоді, здорові та звичайно чекали від життя самого хорошого.
Якщо вам сподобається добірка – можете поділитися нею зі своїми знайомими.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.