Дивні тварини, що кидають виклик законам природи – від акули-циклопа до корови з трьома очима (Фото)

Бабуся Дін Цюнсю була ще більш шокована, виявивши, що у цій змії була зайва нога. А кіт з кістлявими крилами налякав жителів Китаю.

Деякі спантеличуючі тварини виглядають так, ніби вони приземлилися з іншого світу

Змії з лапами, кенгуру-альбіноси та кролики розміром з собаку – цих дивних і чудових істот дійсно потрібно побачити, щоб в них повірити.
Ветеринар натрапив на одну з найбільш дивних речей, які вони коли-небудь бачили, коли корова дивилася на них не менше ніж трьома очима.

Малан Хьюз натрапив на незвичайного теляти під час тестування великої рогатої худоби на туберкульоз на фермі у Гвінедд, Уельс.

“Ветеринари, як правило, бачать різні речі – ягнят-циклопів і тварин, народжених з двома головами, – але я ніколи раніше не бачив нічого подібного”, – сказав Малан.

“Зовні додатковий очей виглядає нормально. У нього є повіки та вії, і він вологий, ніби виділяється якась мастило “.

Теля з трьома очима

Але яке місце серед найбільш дивних тварин світу займає всевидюча корова? Ось деякі з найбільш химерних істот, які може запропонувати мати-природа.

Досить сюрпризу, щоб прокинутися і побачити змію, підіймаються вночі на стіну вашої спальні, але бабуся Дін Цюнсю була ще більш шокована, виявивши, що у цій змії була зайва нога.

У 2009 році 66-річна жінка помітила рептилію, чіпляються за стіну кігтями, і була так налякана, що схопила туфлю і забила змію до смерті, перш ніж зберегти її тіло в пляшці з алкоголем.

Змія, яка була 16 дюймів в довжину і товщиною з мізинець, була потім відправлена ​​для вивчення на факультет природничих наук Західного педагогічного університету Китаю в Наньчане, де експерти були збиті з пантелику тим, що викликало мутацію.

Кенгуру-альбінос

Цей кенгуру-альбінос був вирощений в парку Фогельпарк в Марлоу, Німеччина, і виділяється своїм незвичайним білим хутром.

Рідкісну тварину, на ім’я Альберт народилося з генетичною мутацією у 2011 році та зіткнулося з боротьбою за виживання в дикій природі, оскільки традиційний сірий хутро цього виду допомагає їм зливатися з ландшафтом.

У 2013 році ще один молодий кенгуру-альбінос був помічений в національному парку Намадгі недалеко від Канберри в Австралії, але рейнджери тримали її місце в секреті, побоюючись, що вона може стати жертвою мисливців.

Кот з крилами

Кот з кістлявими крилами налякав жителів Китаю.
Ви чули про котяче клапті – але, може бути, не зовсім так.

Це непостійна тварина з сімейства котячих привернуло увагу місцевих жителів Китаю після того, як вони помітили крила, що ростуть з його спини, – обдурені ветеринари, які помітили, що в них навіть є кістки.

Місцевий господар кішок розповів місцевим ЗМІ: “Спочатку це були всього лише дві шишки, але вони почали швидко зростати, і через місяць з’явилося два крила”.

Генетики пов’язують зростання зі станом шкіри, але повідомлення про кішок з крилами належить до кінця 1800-х років, а у деяких також була супереластичними шкіра.

Циклоп акула

Ця рідкісна акула-циклоп-альбінос була знайдена біля узбережжя Мексики.
Ця одноока акула-альбінос налякала рибалок після того, як вони виловили її тралом біля берегів Мексики.
Вважалося, що у нього вроджене захворювання, званий Циклоп, яке зустрічається у декількох видів тварин, включаючи людину.
Однак це захворювання ніколи не було виявлено у дорослих акул, оскільки малоймовірно, що вони виживуть в дикій природі.

Найбільший у світі крокодил-вбивця

величезний крокодил

Шестиметровий крокодил Лолонг став пам’яткою Філіппін
Іноді розмір має значення – просто запитаєте Лолонга, колись найбільшого у світі крокодила в неволі.
На страхітливого шестиметрового звіра протягом трьох тижнів полювали на Філіппінах у 2011 році після того, як, як повідомляється, був убитий місцевий житель, але його дивовижні розміри перетворили його в пам’ятку.

Гігантська рептилія, яка важила понад 1000 кг, містилася в Екопарк і офіційно була оголошена Книгою рекордів Гіннеса найбільшим крокодилом в неволі.

Кролик розміром з собаку

гігантський кролик

Фламандські гігантські кролики можуть виростати до величезних розмірів – цей кролик, взятий в зоотехнічному центрі в Уельсі, виглядає великим як собака.
Однак не всі великі звірі повинні бути жахливими, як доводить цей величезний фламандський гігантський кролик.
Трирічний Багсі був зображений в Центрі тварин Лліс Ніні в Суонсі, коли робітники намагалися знайти кролику новий будинок.
Фламандські гіганти регулярно виростають до величезних розмірів і відомі як король кроликів, але, однак, вони домашні та дуже доброзичливі до сім’ї.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.