Жінка впала з висоти 5 кілометрів і дивом залишилася жива: дивовижний випадок з Ларисою Савицької

Коли рятувальники прибули на місце аварії літаків, то вони знайшли та Ларису. Доктора діагностували численні переломи, травми хребта і вибиті зуби.

У світі трапляються багато неймовірних і непояснених випадків. Деякі історії настільки неймовірні, що в них важко повірити.

Лариса Савицька зі своїм чоловіком поверталася з весілля 24 серпня 1981 року. Летіли вони на літаку Ан-24 за маршрутом Комсомольськ-на-Амурі – Благовєщенськ. Набравши висоту літак летів на висоті 5200 метрів.

В районі міста Завитинском він зіткнувся з бомбардувальником Ту-16. Екіпажі двох літаків відразу загинули. А літак в якому летіла Лариса Савицька розпався на кілька частин і вони стали падати на землю. Під час зіткнення Лариса спала у своєму кріслі, яке знаходилося у хвостовій частині літаку. Від удару Лариса прокинулася і відчула, що особа постраждала від опіку.

Як потім згадувала Лариса, вона зрозуміла в якій ситуації опинилася і все що вона хотіла в той час, так померти не боляче.
Доля виявилася до неї прихильною, уламок літака, в якому знаходилася дівчина впала в березовий гай і це пом’якшило удар об землю. Час падіння Лариси склало 8 хвилин з висоти 5200 метрів. Уламок літака був 3х4 метра.

Коли рятувальники прибули на місце аварії літаків, то вони знайшли та Ларису. Доктора діагностували численні переломи, травми хребта і вибиті зуби.

Після цього випадку Лариса Савицька потрапила в книгу рекордів Гіннеса за двома критеріями: як жінка, яка вижила після падіння з висоти в 5200 метрів і як людина, яка отримала мінімальну компенсацію – 75 рублів.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.