Приколи 2021: 10 хвилин сміху – забавні і смішні тварини (Відео)

Хочете посміятися і побачити як наші чотириногі друзі радують нас? Тоді вам потрібно подивитися відео нижче.

Чи знаєте ви, що в середньому жінки сміються на 126% більше, ніж чоловіки? 1 Це цікава статистика, але для будь-якої статі сміх – одне з тих занять, які люди завжди можуть робити частіше. Це може бути спонтанно або навмисно; і, крім того, що сміх залучає і розум, і тіло, він допомагає людям зблизитися.

Багато з переваг сміху були широко розрекламовані, в тому числі:

Зміцнення імунної системи. Сміх може знизити рівень гормонів стресу, збільшити кількість імунних клітин і підвищити рівень антитіл, що борються з інфекціями, для підвищення опірності хворобам.
Підвищення настрою. Під час сміху виділяються ендорфіни, які сприяють різним типам щастя, включаючи тимчасове зменшення болю.

Сміх також допомагає позбутися від неприємних емоцій, даючи розуму можливість перезарядитися. Сміх також може дати нам можливість регулювати емоції перед обличчям проблеми.

Захист від руйнівного впливу стресу. Напруга може мати тривалий ефект. Сміх допомагає розслабити м’язи на термін до 45 хвилин і може підвищити психологічну стійкість.
Оскільки сміх дає нам стільки переваг – багато з яких зцілюють і оновлюють, – нам завжди потрібні можливості для гумору і сміху, особливо в стресових ситуаціях. Навіть симулювати сміх може привести до спонтанного сміху – і те й інше дає однакові переваги, відповідно, сміх – одна з тих речей, які не можна стримувати.

Що ви можете зробити, щоб використовувати сміх, щоб вийти за рамки ваших обставин і підвищити ймовірність того, що ви зможете поглянути на речі по-новому?

Смійтеся, коли розповідають смішні анекдоти. Навіть передчуття сміху може мати деякі зі згаданих вище переваг. Дізнайтеся більше про можливості сміху у вашому оточенні.

Дивіться комедії по телебаченню. Багато людей відчувають себе ізольованими через соціальне дистанціювання, а перегляд потішного шоу може поліпшити самопочуття. Можна навіть проводити груповий перегляд, коли група людей у своїх настройках одночасно дивиться один і той же шоу. Почніть чат під час перегляду фільму, щоб розповісти про події кумедних речей або пожартувати над тим, що відбувається на екрані.

Сміх

Уникайте гіркого або злого сміху. На перший погляд, такий сміх може здатися корисним, згодом він може погіршити ваше самопочуття. Кортизол, що викликається негативними реакціями, включаючи гнівний сміх, змушує мозок шукати загрози. При активації реакція кортизолу триває в організмі близько години, що дозволяє легко піддатися негативним емоціям. (З іншого боку, як тільки виникає гарне почуття, мозок знову починає шукати позитив у навколишньому середовищі). Визнайте також, що деякі форми гумору недоречні, тому що їх зміст здійснюється коштом інших або може бути іншим. заборонені в робочій обстановці. З усіх цих причин непогано спробувати витягти гумор з речей, які дійсно викликають ці приємні емоції.

Заохочуйте себе відчувати добрі почуття. Ви можете подумати про щасливу подію з минулого – хто був залучений, де воно відбувалося, які елементи гумору в ньому були присутні. Ще один спосіб зробити це – подивитися смішні фотографії, вітальні листівки або комікси.

Спілкуйтеся з людьми, які змушують вас сміятися. Навіть якщо люди фізично не знаходяться в одному місці, вони все одно можуть підключатися телефоном або через такі платформи, як Skype або Zoom. Знайте, хто змушує вас сміятися, і регулярно підтримуйте з ними зв’язок. Це не тільки піде на користь вашому здоров’ю, але і допоможе вам продовжувати відчувати себе частиною більш широкої соціальної спільноти.

Сміхотерапію також можна використовувати для зняття стресу і болю на роботі. Початок зміни з легкого сміху може допомогти зміцнити стійкість і почуття спільності між однолітками, які працюють разом, і допомогти запобігти виходу кортизолу з-під контролю під час догляду за пацієнтом, якщо щось стане скрутним. Одним з ефективних способів викликати сміх протягом робочої зміни може бути групова розминка.

Хочете посміятися і побачити як наші чотириногі друзі радують нас? Тоді вам потрібно подивитися відео нижче.

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.