Предмети з Радянського Союзу, які сьогодні коштують великих грошей (Відео)

Що ще зараз цінується з предметів з колишнього СРСР і можна реалізувати за хороші гроші, ви можете подивитися на відео нижче.

Напевно всім цікаво, що за предмети були в СРСР, які зараз можуть коштувати грошей. Адже Радянський Союз розпався і цінності вже інші. Однак немає – деякі речі з минулого добре зараз цінуються. Можливо ви подумаєте про дорогоцінні метали – золото і срібло. Вони в усі часи цінувалися і їх вартість з часом тільки зростає.

Але це не золото, платина і срібло. Це предмети побуту за які зараз колекціонери та просто поціновувачі того часу можуть дати великі гроші. Деякі люди, навряд чи будуть думати продати старі речі залишилися з СРСР – вони їм дорогі як пам’ять. А іншим може бути цікаво дізнатися наскільки вони багаті.

Кришталь

Кришталь в той час не дуже цінувався в Європі, але в СРСР люди вважали, що це предмет розкоші та тому гроші вкладали в кришталь. Можливо це було і правильно в той час. Але і зараз ха хороший кришталь їх Радянського Союзу можна виручити (якщо він вам звичайно вже не потрібний) хороші гроші. У відео нижче ви можете подивитися скільки коштує кришталь з СРСР сьогодні.

Порцелянові вироби

Фарфор

Вони зараз теж цінуються, причому не новий фарфор, а той з СРСР

Бронзові статуетки

Вони зображували не тільки різних тварин, а й лідерів того часу.

Порожні флакони з-під парфумів

На заході зараз купують порожні флакони, щоб оформити інтер’єр. Це здається дивним, але це так.

Що ще зараз цінується з предметів з колишнього СРСР і можна реалізувати за хороші гроші, ви можете подивитися на відео нижче.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.