Жінка народила 9 дітей: лікарі пропустили двох при скануванні (Фото)

25-річна Халима Сіссе з Малі привернула увагу західноафриканської країни, коли у вівторок вона народила дев'ятьох малюкам за допомогою кесаревого розтину.

25-річна Халима Сіссе з Малі була доставлена ​​в Марокко, щоб народити своїх дітей після того, як УЗД показало, що вона очікує сімох дітей, проте в підсумку вона народила дев’ять.

25-річна Халима Сіссе з Малі привернула увагу західноафриканської країни, коли у вівторок вона народила дев’ятьох малюкам за допомогою кесаревого розтину.
Лікарі спочатку думали, що вона народить сімох дітей після УЗД.
У березні її доставили в Марокко для надання спеціалізованої допомоги, і там вона народила.

Міністр охорони здоров’я Малі Фанта Сиби заявила: “Новонароджені – п’ять дівчаток і чотири хлопчики та мати почуваються добре”.
Лікарі пропустили двох дітей пані Сіссе на УЗД.

Недоношені діти зустрічаються вкрай рідко, а медичні ускладнення, пов’язані з багатоплідними пологами, часто означають, що деякі з дітей не досягають повного терміну.
Мама Халима народила дітей через кесарів розтин

Новонароджений малюк

Г-жа Сіссе провела два тижні в лікарні Point G в малійскої столиці Бамако, перш ніж вона була переведена в Марокко після втручання президента Малі перехідного періоду Бах Н ‘Дау.

Зараз неясно, чи була її вагітність пов’язана з лікуванням екстракорпоральним заплідненням (ЕКЗ), яке є однією з найбільш частих причин багатоплідних пологів.

Хоча бували та не такі випадки.

Лавінія Мунгу, летіла з Солт-Лейк-Сіті в США в Гонолулу та у неї почалися перейми. Вона не очікувала, що скоро народить і тому зважилася на політ.
Вона летіла на Гаваї зі своєю сім’єю, коли у неї почалися перейми.
Один пасажир поділився кадрами що зігріває серце моменту, коли весь салон вибухнув оплесками після того, як приголомшена Лавінія народила прямо в польоті.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.